A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tücsi hatalmas mellei minden oldalról kilógnak a bikinifelsőből

Vágólapra másolva!
Egészen kis darabot választott a napozáshoz. Tücsi továbbra sem szégyellős típus.
Vágólapra másolva!

Tücsi továbbra sem fogja vissza magát, újabb szexi, bikinis képpel nyűgözi le azokat, akik az Instagramon követik az életét. "Nem vagyok felkészülve arra, hogy véget érjen a nyár… Hiába rohanós, szétszakadós, ovi nélküli, olykor extrán forró. Nincs időszak, amit jobban szeretnék az évben. Hát ez van…" - írta oldalán a modell-műsorvezető, aki szexi bikinifelsőben napozik egy medencében.

Tücsi imádja a nyarat

Tücsi az egész nyarat bikiniben töltötte

A szexi modell néhány hete egy sokat mutató, bikinis képpel nyitotta az idei szezont: a tenerifei napozáshoz egy nagyon kicsi, szinte semmit nem takaró bikinit választott, amiből kiesnek a hatalmas mellei. 

Úgy tűnik, továbbra is nagyon élvezi, hogy az ilyen jellegű képek után rengeteg bókot kap, az oldalán most is sorra jelennek meg a dicsérő kommentek. A modell, műsorvezető tényleg elképesztően jó formában van, nem csoda, hogy időről időre levetkőzik és megmutatja hibátlan alakját. Tücsi nem egy szégyellős típus, nemrég szintén a melleit mutogatta a követőinek, akkor egy fekete felsőben pózolt, később egy nagyon forró, piros szettel jelentkezett. 

Évek óta távkapcsolatban él, messze a férjétől. Olvasson a magánéletéről, a cikk a második oldalon folytatódik!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!