Már külföldön vizsgálják a botrányműsort, nagy bajban az RTL KLub

Vágólapra másolva!
Élő adásban, visszataszító agresszivitással fogdosta, szexuálisan erőszakoskodott egy nővel az egyik szereplőjük.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, a Való Világ egyik új szereplője a kamerák előtt erőszakoskodott egy nővel. A felvételen látszik, hogy VV Dzsigeri rátenyerelt a nő arcára, a másik kezével pedig annak intim testrészét vette célba, majd úgy ráfeküdt, hogy az áldozata szinte mozdulni sem tudott. A nő a felvétel alapján megpróbált elmenekülni Dzsigeri szorításából, de nem sikerült neki. Csak azután szállt le a férfi a végig ellenkező nőről, miután Giada megütötte a száját. Az erőszakos RTL Klub-szereplőt kizárták a műsorból. 

Pénteken derült ki, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa e heti ülésének egyik napirendi pontjaként hivatalból vizsgálta a Való Világ 12. (VV12) szériájának július 18-i, 24 órás közvetítését az RTL+ streamingplatformon - írja a Mandiner.

Az NMHH a fent idézett részt külön górcső alá vette

– derül ki a hatóság közleményéből.

A médiahatósági ellenőrzés alapján – a magyar szabályozás szerint – felmerült az emberi méltóság, valamint a megalázó, kiszolgáltatott helyzetben lévő személyek médiatartalomban történő bemutatásának tilalmára vonatkozó rendelkezések sérelme. 

A hatóság ezért értesítette a luxemburgi társhatóságot a vélelmezett jogsértésekről, egyúttal felkérte a szükséges intézkedések megtételére.

Az ügyben rendőrségi feljelentés is született, amit a BRFK vizsgál.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!