A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Ősztől cseh fapadossal mehetünk Párizsba

Vágólapra másolva!
A cseh Smart Wings diszkont légitársaság Budapestről Párizsba, Rómába, Milánóba és Prágába indít menetrend szerinti járatokat szeptember-októbertől - közölte a társaság csütörtökön.
Vágólapra másolva!

A közlemény szerint az egy útra szóló repülőjegyek értékesítése a jövő héten kezdődik. A Smart Wings, az első cseh diszkont légitársaság üzemeltetője a Travel Service cseh magán légitársaság.

Prága után Budapest lesz a légitársaság második olyan bázisa, ahonnan a Travel Service Smart Wings márka alatt európai városokba tartó közvetlen járatokat indít. Eddig a Travel Service biztosította a charter járatokat néhány utazási iroda számára Budapestről.

A Budapestről Párizsba tartó járatok heti hét alkalommal, a Rómába, Milánóba és Prágába induló járatok hetente hatszor, szombat kivételével indulnak. Ezeken a járatokon Boeing 737 - 500 típusú repülőgépek repülnek majd. A társaság 2004. májusa óta repül, csak Prágából és azóta több mint félmillió utasa volt.

A Smart Wings jelenleg több nagyvárosba, köztük Párizsba, Rómába, Milánóba, Amszterdamba és Madridba indít menetrend szerinti járatokat. Júniustól Prágából Velencébe, Barcelonába, Malagába, Geronába, Koppenhágába, Brüsszelbe, Burgaszba és Várnára repül. Ahogy tavaly, a Smart Wings repülőgépei repülnek majd Heraklion, Larnaca és Thesszaloniki mellett Palma de Mallorcára is - áll a közleményben.

Május elejétől a finn Blue1 diszkont-légitársaság is megjelent Budapesten. A társaság heti három alkalommal indít járatokat a finn fővárosba, Helsinkibe.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!