Útra kelünk az OrangeWays-szel

Vágólapra másolva!
Utazni annyit tesz: többet tudni a világról, megismerni, befogadni, és élményt gyűjteni. Utazni annyi, mint egy kis időre elmerülni a különbözőségben. Elhinni, hogy a világ minden ízében egyszerre más és más, mégis hasonló, miközben olyan különös, furcsa varázslat. S miért ne utaznánk busszal? Kényelmesen, kényeztetve. A kulcsszó: OrangeWays.
Vágólapra másolva!

Utazni jó. Busszal különösen az. Az utazni vágyó csak megveszi a jegyét, sőt, online rendeléssel az interneten lefoglalja, kifizeti, majd a megadott időpontban felszáll egy igazán kényelmes, komfortbusz-járatra. Az ajtó csendesen becsukódik mögötte, helyet foglal - és nem bepréseli magát - egy karfás bőrszékbe, biztonsági övét bekapcsolja. Hamarosan megjelenik utazása őrangyala, a stewardess, aki az italokat szolgálja fel, valamint átnyújtja a minden üléshez tartozó digitális egységet. Az utazónak pedig már tényleg nincs más dolga, mint kiválasztani, hogy zenét, rádiót hallgat-e, vagy éppen filmet néz a buszban több helyen elhelyezett képernyőn. Nyugodtan hátradőlhet, kényelmesen kinyújtóztathatja magát, néhány órán belül megérkezik a kiválasztott úti célhoz - kezdetben Bécs, Prága, Krakkó, Kolozsvár vagy Munkács városába.

Új kategória az utazásban: komfortbuszok

Az OrangeWays minden bizonnyal sikeresen változtat az autóbuszos közlekedés sztereotípiáin, miszerint kényelmetlen székekben, unalmas, látszólag soha véget nem érő utakon juthatunk el külföldre. Az OrangeWays új kategóriát teremt: komfortbusz-járatai magas színvonalú, minőségi szolgáltatásait, fapados árakon nyújtja minden utasának. Így a szó szoros értelmében érezheti vendégnek magát minden utas, aki az OrangeWays járatára száll fel. Vendégként, akit kényeztetnek és kiszolgálnak. Vendégként, aki biztonságos körülmények között érheti el úti célját. Aki egy európai nagyváros központjából, mondjuk egy tőle 600 kilométerre levő másik nagyváros központjába időveszteség nélkül, pihenten és kedvező áron akar eljutni, legyen az diák, fiatal, utazni vágyó, elfoglalt üzletember - aki a buszon nyújtott internetes hozzáférést kihasználva akár dolgozhat is az út során - vagy éppen nyugdíjas. A digitális technikával ellátott kényelmes komfortbusz-járatok ezt kínálják.

Miért menjünk komfortbusszal?

Azért, mert a komfortbusz mindazon kényelmi és biztonsági szempontokat egyesíti magában, amelyeket a többi utazási forma külön-külön. A komfortbuszokra - ellentétben, mondjuk a fapados légitársaságok járataival - nem kell hónapokra előre lefoglalni a jegyet. Ráadásul az olcsó jegyárakért nem a lecsupaszított valóságot, hanem épp ellenkezőleg, magas szintű, reális árú szolgáltatást kapunk. Más, külföldre induló buszjáratokkal szemben, az OrangeWays útjaira nem kell többnapi élelemmel készülnünk: a buszon a stewardess ingyenesen kínálja számunka kávét és üdítőt, valamint bolti árakon szendvicset és ropogtatnivalót (?). A légi járatokkal ellentétben pedig, a komfortbuszok nem az adott város szélén landolnak - ahonnan aztán újabb költségen taxival vagy tömegközlekedéssel lehet eljutni a központba -, hanem egyenesen a városközpontba szállítják az utasokat. Bár tagadhatatlan, hogy az autós utazás szabadságát egyetlen buszjárat sem tudja felülmúlni, de ha arra gondolunk, hogy nem kell a hosszú távot levezetnünk, hogy az autópályadíjakat, a benzint és az amortizáció költségét is átvállalják tőlünk, s hogy kedvező áron jutunk a jegyhez, így már nem is lehet kérdés, hogy a komfortbuszos utazás a legjobb választás

Árak, városok

Az OrangeWays komfortbusz-járataival Európa legdivatosabb nagyvárosaiba juthatunk el, például Prágába, Bécsbe, Kolozsvárra, Munkácsra vagy Krakkóba. A jegyárak pedig annyira kedvezőek - jelenleg minden útirányba, egy útra egységesen 3700 forint -, hogy nincs értelme gondolkodni az utazáson. Jegyünket az orangeways internetes oldalán tudjuk megrendelni, itt tájékozódhatunk egyébként a többi úti célról is, vagy személyesen az OTP-fiókokban vásárolhatjuk meg.

(x)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről