Megnyílt az Utazás 2008 kiállítás

Vágólapra másolva!
Megnyílt a 31. Utazás kiállítás a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A csütörtöki nap a szakmai látogatóké, a nagyközönség számára február 29. és március 2. között látogatható a kiállítás, amelyhez számos társrendezvény kapcsolódik.
Vágólapra másolva!

A kiállítás idei díszvendége Szlovénia, az ígéretes desztináció cím Vietnamé, amely egyre inkább kedvelt és igényes úti cél Magyarországon is. A belföldi turizmus főszereplői a vizek, a magyarországi vízi világ, hiszen 2008-at a Vizek Évévé nyilvánította a Magyar Turizmus Zrt.

Az 50 ország részvételével zajló kiállításon a legnagyobb területen Ausztria, Olaszország, Szlovákia, Spanyolország és Románia mutatkozik be.

A 874 kiállító mintegy 18 ezer négyzetméteren demonstrálja idei kínálatát, köztük számos közlekedési társaság, valamint a Budapest Airport Zrt., online utazásszervezők, külföldi nyelvtanfolyamot kínáló nyelviskolák és térképkiadók is.

A látogatókat számos kísérő rendezvény és önálló kiállítás is várja. A Culinary Expo és a Gasztro Show a gasztronómia iránt érdeklődőknek szól elsősorban, számos szakmai versennyel megtetézve.

A közönségnapokon a nyugdíjasok, a diákok és a családok kedvezményes jegyet válthatnak. Turizmus Kártya ellenében pedig 40 százalékkal kevesebb kerül a napi jegy. A belépők üdülési csekkért is megvásárolhatók.

A vidékről vonattal vagy autóbusszal érkezők 50 százalékos kedvezményre jogosultak a MÁV, illetve a Volánbusz Zrt. belföldi járatain. A hétvégén a MÁV Nyugati pályaudvar és a Hungexpo Zrt. főbejárata között közlekedő különvonatok is a vásárlátogatók rendelkezésére állnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről