A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Közös járatokat indít a Lufthansa és a JetBlue

Vágólapra másolva!
Növeli a Lufthansa amerikai célállomásainak számát: az amerikai JetBlue légitársasággal kötött megállapodás értelmében közös járatszám alatt indulnak járatok az Egyesült Államokba és Puerto Ricoba.  
Vágólapra másolva!

Az utasok az alábbi városokba repülhetnek Lufthansa kódszámú járatokkal: Buffalo, Syracuse, Rochester, Pittsburgh, Raleigh-Durham, Austin, New Orleans, Tampa, Fort Lauderdale, Fort Myers, West Palm Beach és San Juan. A német légitársaság utasai Frankfurtból és Münchenből utazhatnak New York JFK repterére vagy Bostonba, ahol azonnal átszállhatnak a JetBlue-val közösen indított járatokra.

Forrás: [origo]

A megállapodást a két fél jóváhagyásra elküldte az amerikai Közlekedési Minisztériumnak, így a döntés időpontjától függően az első járatok várhatóan szeptember végén lesznek elérhetőek.

Forrás: [origo]

A Lufthansa és a JetBlue Airways előző év januárjában kezdett közös együttműködésbe, amely során a német légitársaság 15,6 százalékos tulajdonrészt szerzett a JetBlue-ban. A New York-i székhelyű JetBlue légitársaság 56 célállomásra naponta 650 járatot indít.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!