A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ide utaznak jövőre a gazdagok

szardínia, olaszország, utazás
Vágólapra másolva!
A luxusutakkal foglalkozó Virtuoso nyilvánosságra hozta a 2013-ra vonatkozó Luxe Reportját, amely a jövő évre várható trendeket és topdesztinációkat tartalmazza tanácsadói véleménye alapján. Olaszország számos kategóriában továbbra is vezet, ám megjelentek érdekes, új célpontok is.
Vágólapra másolva!

Mivel az eladásokat egyrészt továbbra is a baby boomerek kereslete hajtja (tehát azoké, akik a második világháború és a 60-as évek közepe között születtek), másrészt az a vágy, hogy minél több időt töltsenek a szeretteikkel, ezért a jövő év a többgenerációs családi utakról szól majd - idézi a jelentést a Travel Pulse. Újult erőre kapnak 2013-ban az óceánjáró utak is: itt a népszerű alaszkai, mediterrán és karibi útvonalakon kívül új helyként érkezik a balti régió. A folyami hajóutak további bővülésre számíthatnak, különösen Európában, de az új útvonalak megjelenése Ázsiában is népszerűvé teheti ezt a formát.

Olaszország továbbra is a legnépszerűbb úti cél lesz 2013-ban, amelyet Dél-Afrika, Franciaország és Ausztrália követ. Latin-Amerika kezd felzárkózni, Argentína először kerül fel a listára.

A legnagyobb változás tavalyhoz képest az Egyesült Államokon belül lesz az idei évhez képest: a borairól is híres Napa Valley/Sonoma letaszítja a csúcsról Mauit és New Yorkot. Las Vegas a listán marad, és megosztja a 4. helyet Alaszkával.

A családoknak továbbra is Olaszország szerepel az első helyen Costa Rica és Anglia előtt. Itália a romantikus desztinációk között is az élen végzett, megelőzve Francia Polinéziát, Franciaországot és Balit. A legnépszerűbb feltörekvő célpontok között megjelent Mianmar (Burma), Bhután és Chile, míg Kuba és Vietnam továbbra is az első ötben szerepel ebben a kategóriában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!