Eltűnik a trombitálás a Ryanair-utak végén

Új üzleti modell a Ryanairnél, Michael O'Leary a cég vezetője, fapados légitársaság, repülés
Ryanair CEO Michael O'Leary poses for photographers during a press conference at Maastricht-Aachen Airport on January 16, 2013. Dutch television station KRO, in their program Reporter, said Ryanair aircrafts do not refuel enough gasoline. Ryanair will thereby bring the flight crew and passengers in great danger, as a consequence. According to O'Leary, this is a lie and he will take legal action against the KRO. ANP JERRY LAMPEN netherlands out - belgium out
Vágólapra másolva!
Az ír fapados légitársaság az utasok szavazása alapján döntött így. Azt nem árulta el, lesz-e más helyette.
Vágólapra másolva!

Sokakat idegesített, most megszűnik. A Ryanair többé nem ünnepli trombitaszóval minden járatán, ha időben érkezik az adott repülőtérre. Az ír fapados légitársaság egy szavazást tartott a Twitteren, hogy megtartsák-e a hadseregben használatos, első hívásnak nevezett dallamot a pontos érkezés megünneplésére, de a túlnyomó többség leszavazta azt.

Az elmúlt évek során több utas panaszkodott a sajátos ünneplésre, amelyet idegesítőnek tartott. Az utasbarát politikát néhány hónapja zászlajára tűző cég most meghajolt az ügyfelek akarata előtt, azt azonban nem árulta el, hogy mással helyettesíti-e a trombitaszót - írja a Daily Mail.

A Ryanair a pontos érkezések után azt állítja, hogy a társaság gépei a legpontosabbak egész Európában, erre azonban – ahogy a BBC korábbi cikke megállapította – nincs meggyőző bizonyíték.

A megszűnő trombitaszót itt hallgathatja meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!