Tíz lakás áráért kínálnak egyetlen parkolót

GettyImageRank2 BUILDING Site Space Luxury Business CONSTRUCTION FINANCE HORIZONTAL Residential District Apartment USA Underground New York City SoHo - New York PARKING Price ECONOMY 42 Crosby Street NEW YORK, NY - SEPTEMBER 10: The construction site at 4
Már ássák a gödröt a mélygarázsnak
Vágólapra másolva!
Egyenként egymillió dollárért, mintegy 245 millió forintért kínálnak eladásra parkolóhelyeket New Yorkban a Soho egyik épülő luxusapartman-épülete alatt.
Vágólapra másolva!

A tíz parkolóhely – amelyek ára egyenként egy tipikus amerikai otthon tízszeresének felel meg – a Crosby Street 42-es szám alatt vásárolható meg.

"Mindenki, aki Manhattanben lakik, és van autója, tudja, milyen különleges dolog a városban való parkolás. Nyilvánvalóan hatalmas a kereslet, és elenyésző a kínálat" – fejtette ki Shaun Osher, a CORE ingatlanügynökség képviselője.

Már ássák a gödröt a mélygarázsnak Forrás: AFP/Getty Images/Andrew Burton

A lakás 2,5 millió

A hétemeletes, tízlakásos épület tulajdonosai Osher várakozása szerint le fognak csapni a parkolókra. A német származású Annabelle Selldorf által tervezett épületben a lakások, amelyek mindegyike saját lifttel rendelkezik, nyolcmillió dolláros (2,5 milliárd forintos) árról indulnak.

A hozzájuk tartozó 14–19 négyzetméteres parkolóhelyeket – amelyeket többek között raktárral és elektromosautó-töltővel is felszereltek – 99 éves bérleti szerződéssel kínálják a bérlőknek, akik jogosultak lesznek arra, hogy átadják vagy eladják helyeiket az épület más lakóinak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!