Át akart bújni a vasúti sorompó alatt, de erre senki sem számított – videók

motoros
Vágólapra másolva!
Elszabadult teherhajó, rosszul kanyarodó repülők, hajóvá alakult busz és feszült pillanatok egy vasúti átjáróban. Nézze meg videóválogatásunkat!
Vágólapra másolva!

Felborította a darut egy hatalmas konténerhajó

Az alábbi videót a tajvani Kaohsziung kikötőjében készítették, ahol az OOCL Durban konténerhajó helyet változtatott. Rakomány nem volt rajta, de a 316 méter hosszú hajó út közben nekiment egy kikötött hajónak, amely fellökte a parton lévő rakodódarut.

A daru hatalmas robajjal összedőlt, és egy másik darut is megrongált.

A daruban ketten voltak, de komolyabb sérülés nélkül sikerült őket kimenteni a roncsok alól – írja a GCaptain. Az esetről két videó is készült.

Kidöntötte a lámpaoszlopot egy Boeing

Az American Airlines Boeing 737-es gépe Dallas Fort Worth repülőtérről indult volna a Bahamákra, és a beszállókaput elhagyva a felszállópálya felé gurult a betonon. Amikor azonban balra fordult, túl szűken vette a kanyart, és

a szárnya beleakadt egy lámpaoszlopba, amely ki is dőlt.

A repülőgépen tartózkodó utasok és a személyzet közül senki sem sérült meg, a repülőben azonban komoly kár keletkezett, ezért az utasokat egy másik gép vitte el háromórás késéssel – írja a Fox News.

Beragadt a sárba egy repülő

Az Ethiopian Airlines légitársaság teherszállító gépe a nigériai Lagos repülőterén járt szerencsétlenül. A Boeing 777-es az etiópiai Addisz-Abebából érkezett, és rendben leszállt, de

amikor be akart fordulni, a baloldali futóműve elhagyta a betont és beragadt a sárba

írja az AirLive.net. A hatalmas repülőt csak háromórás munkával sikerült kiszabadítani és elvontatni.

Hajóként ment át egy busz az elárasztott úton

Az alábbi felvételt a Fülöp-szigeteki Bohol szigetén, Laoyban készítették, ahol egy trópusi vihar elárasztotta az országutat. Egy busz sofőrje kissé tanácstalan volt, hogy vállalja-e az átkelést a vízen, de aztán nekivágott, és szerencsésen átért – írja az ItemFix.

Át akart bújni egy motoros a vasúti sorompó alatt

Türelmetlen volt egy motoros egy bangkoki vasúti átjáróban, és járművével megpróbált átcsúszni a lezárt sorompó alatt. Azzal azonban nem számolt, hogy a rakománya a csomagtartón egy kicsit magasabb a kelleténél,

így a motor a hátára dőlt.

Egyedül nem is sikerült visszaállítania a járművet a nehéz dobozok miatt, de többen odafutottak, hogy segítsenek neki. Szerencsére sem a motorosnak, sem a szállítmányának nem esett baja, és a motorkerékpár is megúszta az esetet néhány karcolással – írja az ItemFix.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről