A nő sikítófrászt kapott attól, ami az új otthonában fogadta

Vágólapra másolva!
A coloradói Amber Hall számára az új otthonba költözés nem várt izgalmakkal kezdődött. A helyi televíziónak mesélte el döbbenetes történetét, amely akár egy horrorfilm forgatókönyve is lehetne: sikítófrászt kapott, amikor meglátta, milyen lények másznak a garázsa falán.
Vágólapra másolva!

A 42 éves nő egy nap két kis lyukat fedezett fel a garázsában a falon. Nem kellett sokáig várnia a nagy meglepetésre: 

Kígyók voltak, amelyek a falon másztak felfelé.

Ezt követően Amber azonnal pánikba esett és egy szakértőt hívott segítségül. A vadállatbefogó megérkezése után döbbenettel állapította meg, hogy a hívatlan vendégek nem is olyan kicsik és jelentéktelenek, mint amilyennek először gondolták. Harisnyakötő kígyókra gyanakodtak, de ezek az állatok túlságosan nagyok voltak ehhez a fajhoz. 

Amber, aki egész felnőtt életében arra spórolt, hogy megvehesse első otthonát, azóta rettegésben él.

"Most képtelen vagyok élvezni a házamat. Még a vécére is félve megyek ki, attól tartva, hogy egy kígyó bújik elő belőle."

Amber beszámolója szerint már közel egy tucat kígyót látott otthonában. Az állatok eltávolítása komoly költségekkel járt, több százezer forintnyi dollárt kellett kifizetnie a szakértői segítségért. És a rémálom itt még nem ért véget: a szakértők szerint nem kizárt, hogy a ház alatt egy kígyófészek is lehet.

Amber elmondása szerint az ingatlanközvetítő és a korábbi tulajdonos is állították, hogy fogalmuk sem volt a falakban lakó veszélyes állatokról - írta meg a Promotions.hu.

Ijedtség, pánikbetegség
Egy amerikai nőre rendkívül ijesztő meglepetés várt, amikor beköltözött új otthonába - képünk illusztráció 
Fotó: Image Source/Steve Prezant

De hatalmas meglepetések másokat is értek, amikor új otthonba költöztek. Az Origo beszámolt például a Wisconsinban élő Zwick-házaspár történetéről, akik új ingatlanjuk kertjében egy gigantikus vasajtóra bukkantak. Úgy gondolták, hogy nem nyitják ki, mivel az volt a feltevésük, hogy csak egy nagy üres tér van odabent, amelyet az előző tulajdonos használt valamilyen célra. Amikor azonban mégis kinyitották, kiverte őket a veríték: 

az ajtó mögött egy 80 négyzetméternyi terület volt, egy amolyan házi bunker volt, amelyet még az 1960-as évek elején építettek.

A bunkerben két hétre való élelmiszert találtak, meg egy halom felszerelést, többek között orvosi kellékeket, szerszámokat, lámpákat. Vagyis olyan dolgokat, amelyek arra voltak hivatva, hogy a túlélést segítsék. Valamint rengeteg, a hatvanas évekre utaló holmi volt még felhalmozva.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!