Stohl: nincs szabadnap

Vágólapra másolva!
A Való Világok műsorvezetője hazajött a távoli, egzotikus szigetekről és visszatér a Kunigunda utcába, levezényelni a harmadik sorozatot. Egyszerre játszik a Nemzetiben, a Budapesti Kamarában és az Operettszínházban, vezeti majd a VV3-at, egyszóval kevesebb szabadideje lesz, mint a Ferrari szerelőinek a kerékcserére.
Vágólapra másolva!

- A három reality közül melyiket kedvelted leginkább?
- Mindegyiket másért lehetett szeretni. A Való Világ 1 az első, nagy valóságshow volt és szinte minden nap képernyőn voltam. Ez nekem is új volt. A VV2-ben a szereplők már pontosan tudták, mire jönnek, mit vár a közönség. De a második széria megvert mindent a műsorsávban és nagyon jó érzés volt egy ilyen sikeres produkcióban dolgozni.

Forrás: RTLKLUB

- A Survivor egészen más volt.
- Igen, de az illett legjobban az egyéniségemhez. Egy egzotikus tájon forgatott műsor, igazi ajándék volt az élettől. A VV3 pedig olyan, mintha hazajönne az ember. Ez lehet a hab a tortán.

- Kik voltak a kedvencek?
- Az első sorozatból egyértelműen Majka és Györgyi. A VV2-ből Laci volt a favorit, de a lányok közül nem tudok olyat mondani, akiért kifejezetten szorítottam volna.

- A VV1-ben és a második szériában is az első párbajra küldött játékos meg is nyerte a Finálét. Ennyire érezni bent, hogy ki a nagy ellenfél?
- Gyakran visszafelé sül el a fegyver. Akit párbajra küld a csapat, azt jobban megismeri a közönség. Működik az empátia, ezért ha játékban marad, erősebben tér vissza. Ezért ez egy kockázatos játék.

- Mi kell a győzelemhez?
- Türelem, humor, kreativitás, emberismeret. Igazából nem lehet tudni előre, mi jön be a nézőknek. Fura játék lesz, vadonatúj szereplőkkel és a páros jelenléte is izgalmakat hozhat.

- Milyen gyakran látnak majd a nézők a képernyőn?
- Az RTL Klub egyeztet a színházakkal, így nekem is valamivel könnyebb. Nem kell minden nap a kamera elé állni, ami nem is baj, mert az egy nagy súly. Egyszerre játszom a Nemzetiben, a Budapesti Kamarában és az Operettszínházban, vezetem a VV3-at, egyszóval nincs szabadnap.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről