Chippendale-fiú a Villában!

Vágólapra másolva!
21074 szavazattal Tommyboy nyerte a második Beszavazó Show-t. A 28 éves chippendale-táncos a játék elindulásától folyamatosan vezetett, lazán és magabiztosan válaszolt Lilu kérdéseire. Az eredményhirdetés után azonban elérzékenyülten búcsúzott hét testvérétől.
Vágólapra másolva!

A második Beszavazó Show-ra elsőként Tommyboy érkezett a stúdióba, aki kikerekedett szemekkel válaszolt a műsorvezető azon kérdésére, hogy hogyan lesz egy telefonszerelőből sztriptíz táncos. "Úgy gondoltam, hogy változtatnom kell az életemen! Itt megtaláltam magamat. Az évek folyamán ez bontakozott ki belőlem." A 22 éves Gabi követte őt a stúdióba, aki elmondta, hogy nem bírja elviselni, ha buta szőkének nézik. "Tommy fiú, te hogy érzed?" - szegezte a kérdést rögtön ellenfelének a piros ajkú, mosolygós szőkeség, amire kis habozás után meg is érkezett a válasz: "Szép vagy, nagyon."

Forrás: RTLKLUB

Kleo érkezett harmadiknak, akinek sikerült pont a mai napra berekednie, de azt azért érthetően elmondta, hogy mellette, nagyon nehéz másnak is szóhoz jutni. Ezután kicsit elállt szava, mert megmutatták az aktuális állást, mely szerint ekkor Tommyboynak: 13998 szavazata volt, Gabinak: 10641, Kleonak pedig: 1764.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!