Szilvi vadul vezeti az életét is

Vágólapra másolva!
Szilvi keresztanyja nem tud a lány autóbalesetéről. Azt mondta, ő is csak a tv-ből értesült róla, de nem tartja, elképzelhetetlennek, mert Szilvi elég vadul vezet. 
Vágólapra másolva!

- Mi történt Szilvi arcával? Autóbaleset?
- Fogalmam sincs, én is csak a tegnapi adásból értesültem erről, de persze el tudom képzelni, mert Szilvi elég vadul vezet.

Forrás: RTLKLUB

- Mióta vannak együtt Frenkivel?
- Már évek óta. Szilvi kint dolgozott táncosnőként Olaszországban, és ott ismerkedett meg a párjával. Ha jól tudom, ő is ott dolgozott talán pincérként.

- Frenki miatt hagyta abba a táncolást?
- Valószínűleg volt benne része, de a család többi tagja is már nagyon hiányolta, és sokszor mondtuk neki, hogy jöjjön haza.

- El tud képzelni olyan dolgot, ami miatt ott bent egymás ellen fordulnának?
- Nem hiszem, hogy ilyesmi történhet, szeretik egymást, ragaszkodnak nagyon a másikhoz, persze szoktak veszekedni, ahogy mindenki, de nem hiszem, hogy akad olyan szituáció, ami miatt összevesznének.

- Féltékenység?
- A Szilvi nem féltékeny, a Frenkit ennyire nem ismerem, de a Szilvinek nagyon jó természete van.

- Ez azt jelenti, hogy jól alkalmazkodik másokhoz?
- Nagyon. Azt mondom, aki a Szilvivel nem jön ki, az mással sem. Végtelenül türelmes, odafigyel mindenkire, elnézi mások hülyeségét, nehéz vele összeveszni.

- Miért jelentkeztek erre a játékra?
- Szerintem a nyeremény miatt. De biztos van benne kalandvágy is.

- Vajon magukat fogják adni?
- Biztos vagyok benne. A Szilvi egy hihetetlen őszinte lény. Még életemben nem láttam sem azt, hogy megjátszaná magát, sem azt, hogy színészkedne.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről