Frenki: Agyilag ott vagyok!

Vágólapra másolva!
Leo mindent megtett annak érdekében, hogy küldetését tökéletesen véghez vigye. Ha kellett beszéltette a többieket, ha arra volt szükség, táncolt, s kiselőadást is tartott. A bolygókról. Frenkit magával ragadta a téma. Csak reagálni nem tudott rá. Pedig agyilag ott volt...
Vágólapra másolva!

"Próbálj már meg táncolni! Ritmusra!" - könyörgött Ágica Leónak, aki fekete parókával a fején próbált meg hangulatot csinálni a Villában. Küldetéséből ekkor még háromnegyed óra volt. Tommyboy és Marcsi bírta a legnehezebben a nem alvást.

Forrás: RTLKLUB

Leó mindent megtett annak érdekében, hogy feladatát maradéktalanul teljesítse. Délután mélyinterjúkra kényszerítette társait, kora este pedig hihetetlen mozgáskultúrájával kápráztatta el a csapatot. Utóbbi kevés sikert aratott, így fel-alá kezdett el mászkálni a nappaliban, ami hihetetlenül irritálta a többieket.

Forrás: RTLKLUB

Hogy ő maga se aludjon el, nagytömegű bolygókról tartott kiselőadást. A napkitörés, a tömegvonzás, s fizikai törvények definíciója annyira magával ragadta a többieket, hogy Segal és Marcsi simán bealudt.
Frenkit viszont teljesen felizgatta a téma: "Ez tök érdekes volt. Agyilag ott voltam, csak már lereagálni nem tudom." Pedig mindenki kíváncsi volt rá. Khm...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről