Ha két lány szereti egymást...

Vágólapra másolva!
Csaba cigarettázás közben célirányos kérdésekkel próbál közelebb kerülni Marcsihoz. Pikáns részletekről nem számolhatunk be, viszont megtudtuk, hogy miért szereti Frenki a gruppenszexet.
Vágólapra másolva!

Dohányzás közben Csaba igen provokatív kérdéseket tesz fel Marcsinak. Egyéjszakás kalandjairól érdeklődik, de a lány felvilágosítja őt: "Egy nem volt, de kétéjszakás igen." Ezután még sikamlósabb területre eveznek, amibe Frenki is bekapcsolódik, de a lovászfiú folyamatosan az ápolónőtől kérdez: "Lánnyal voltál már?"

Forrás: RTLKLUB

Fotógaléria: Klikk a képre!

"Úgy, hogy nyali-fali, meg ilyesmi, nem!" - válaszol vigyorogva Marcsi. A hímek nehezen hiszik el, de a lány őszintének tűnik, így inkább a katonaságra terelik a témát. Ehhez nem nagyon tud hozzászólni az ördögfióka, így marad a viccelődés: "Én is két éve szereltem le!"

Forrás: RTLKLUB

A poén nem üt nagyot, így a lovak szerelmese újabb támadást indít a lány ellen. Nagyon érdeklődik Marcsi iránt. "Tényleg, két fiúval voltál már?" - folytatja a faggatózást Csaba, de itt sem lehetünk fültanúi igazán szaftos részleteknek. De jön Frenki, aki elmeséli, hogy mindenféle felállásban szerepelt már. "Engem a kíváncsiság hajtott. Egyszer ki kell próbálni mindent. Ott vagy és egyszerre két csaj kényeztet. A legjobb! Pláne, ha olyan csajok, akik szeretik egymást!" - meséli két ásítás között Szilvi szerelme. Biztos visszatérnek még a témára...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről