Harc a Meglepetés Borítékért

Vágólapra másolva!
A szieszta után komoly feladatokkal kellett megküzdeniük a Villa hímnemű lakóinak. A csalafinta feladványokat a lányok állították össze. A tíz lakó két vegyes összetételű csapatot alkotott.
Vágólapra másolva!

A sziesztának az újabb gongszó vetett véget. Az új játék során sorsolással két csapatra oszlanak a lányok, a VillaFérfiakat felosztják egymás közt. A férfiak megküzdenek egymással, a feladatokat a leányzók találják ki. A nyertes csapat VillaNői felnyithatják majd a Meglepetés Borítékot, amely egy kellemes szépségápolós ajándékot tartalmaz.

Forrás: RTLKLUB

Az első csapat Szilvi, Katka, Segal, Leo, Frenki lett, a maradék tehát: T-boy, Csaba, Pandi, Marcsi, Ágica. Az első feladat egy tojás végiggörgetése volt a nadrágban, aztán zsákbanfutás az udvaron, (szemét)kosárba (párna)dobás, és vízszállítás következett, kanálban. Aztán bementek az udvarról, a srácok alsógatyára, zoknira vetkőztek, aztán kezdhettek is felöltözni, a feladat az volt, hogy két perc alatt a lehető legtöbb ruhadarabot húzzák magukra. A negatív sztriptíz hatalmas móka volt, aztán ismét jött egy sztahanovista vetkőzés, ahol ugye nem a minőség, hanem a mennyiség számított: Csabán 32 darab ruha volt. Következő feladatként a maximálisan összebogozott cipőfűzők kioldását kellett teljesíteniük. Majd a Villa hímnemű lakói nyers tojásokkal a kanalukban szlalomoztak a kertben. A győztes csapat: Szilvi, Katka, Segal, Leo és Frenki.

"Mókás volt" - foglalta össze Segal a lényeget, Katka pedig megjegyezte, szerinte is nagyon viccesek voltak a feladatok. Pandora és Marcsi kifejtette, hogy egyesek túl komolyan vették a feladatokat, pedig az egész csak egy nagy játék. Ez a felfogás volt az oka a Szilvi és Pandora között kirobbant vitának is. De erről később.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről