Rabló-pandúr

Vágólapra másolva!
Habár az újdonsült rabtartók megkapták a börtönjátékot lefújó üzenetet, Leo egy darabig még folytatni akarta a játékot. Szó szerint viszont, és mókás kapcsolatépítő szórakozásokat javasolt, amiben mindenki részt vehet. 
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Milo segítségével szerb körtáncot táncot lejtettek a Surda zenéjére, aztán kitört az őrült limbóláz, aztán egymás még egy sor társasjátékba kezdtek az udvaron, az asztalnál. Közben élénken tervezgették, hogy ki kit fog meglátogatni majd odakint és milyen remek bulikat fogank majd együtt csapni. Majd meglátjuk...

Csak ketten maradtak a szaunában. Segal hosszasan dohog Csabának, hogy túl bosszúállósra sikerült a mai nap, nem érti, miért. Amúgy is elégedetlen a társasággal - minek ez a nagy "ki kivel alszik" - problematika, a katonaságnál ilyen nincs, ugye. A gyengébb nem gyengeségeit különösen nehezen tűri.
- A nőkkel az a baj, hogy széttépik egymást haját, mert élvezik, ilyet két pali nem csinál, érted?
Az se tetszett neki, ahogy tegnap Milónak ujjongtak a lányok.
- Gyűlölöm az álszenteskedést - morogta - lesz még kiszavazó is, nem olvasták a szabálykönyvet?
Persze kiderült, a miskolci vezérszurkoló igazán azt sajnálja, hogy az élsportoló Flórának nem tudta kifejezni tiszteletét.
Csaba - aki a riportszobában elárulta, hogy őt viszont Segal harsánysága zavarja - most csöndben hallgatja a keménylegény tanításait. Vajon ki veszi a bátorságot, hogy először szembeszálljon a vezérhímmel?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről