Indián nem bírja nő nélkül

Vágólapra másolva!
Indián barátja szerint, ha a rocker nem talál magának nőt, ki fog jönni. Pandorát, Ágicát és Katkát szeretné majd "felpróbálni" a az újdonsült lakó. Nem egyszerre. Ebben a sorrendben.
Vágólapra másolva!

Miért akart Indián a Villába bekerülni?
- Nem a hírnév miatt, az őt nem érdekli. Már csak azért sem, mert mindenkit zsebre vág és különben is, elég híres ő már így is. Ő egy valódi látványosság Pesten, mióta megszületetett indiánként él. Azért ment be, hogy ha megnyeri a játékot, tudjon venni egy igazán jó járgányt. Csak egy motort szeretne. Amúgy pedig ha kijön, megrázza majd magát, és az egészet úgy, ahogy van, elfelejti. Rengeteg barátja van itt kint, nem akar más életet.
Kivel szimpatizált mielőtt bement?
- Talán a Segallal meg a Csabival, de amúgy ez abszolút nem az ő társasága. Ő egy nagyon szabad ember, annyira, hogy azt sem tudja, egy óra múlva mi fog történni, és hol lesz.

Forrás: RTLKLUB

Képgaléria: Klikk a fotóra!

Akkor mégis, hogy jutott eszébe, hogy bezárassa magát a Villába?
- Mert amit bevállal, azt végig is csinálja.
Van-e valami, amit nem bír elviselni?
- Az igazságtalanságot. Azt nem bírja. Ha valaki beszól neki, és úgy érzi nincs igaza, akkor baj lesz. A másik pedig, hogyha nem talál bent magának partnert - mondjuk két héten belül - biztos ki fog jönni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről