A nap fénypontja

Vágólapra másolva!
Mi okozhatna nagyobb kielégülést a játékosok számára, mint az őket dicsőítő sms-ek olvasása. Kár, hogy erre ma is hiába vártak. 
Vágólapra másolva!

Megérkezett a várva várt Blikk. Összeszaladtak a lakók. Mindenki kiejtett mindent a kezéből, még a cigisek is elnyomták dekkejiket, és azon nyomban körbe vették Milót, akinek azonban adódtak problémái a felolvasással, de végül csak túljutottak rajta egy negyed óra alatt.

Forrás: RTLKLUB

A társaság megítélése szerint Marcsi kapta ma a legkeményebbet, mert neki egy néző azt írta: "Marcsi! Nagyon aranyos vagy! De nyugi! Az eszedért nem fognak ellopni!". Pandora egyből a védelmébe vette a törékeny lányt, és megállapította, hogy Marcsi aranyos, rendes, okos és szép. El is mentek cigizni. Marcsi még nyafogott egy sort, de aztán ahogy kezdte, úgy be is fejezte.

Forrás: RTLKLUB

Ágica, mintha nem sikerült volna elsőre felfognia a hallottakat, újra a kezébe fogta az újságot, és hangosan olvasni kezdte, magára vonva ezzel a figyelmet. Úgy tűnik a rajongók nagy kedvence Leo.

Kapott egy ilyen üzenetet: "Leo! Te annyira jó pali vagy, hogy szívesen eltöltenék veled egy éjszakát. Fontold át a dolgot. Csókol Enikő." Ezután a szőke üzletasszony oda vetette "előbb ismerd meg haverom, aztán akarj vele éjszakázni".

Ha nem mondott volna semmit, talán még el is hihetnénk, hogy nem a féltékenység beszélt belőle, de egy újabb Leót dicsérő sms-re, megint megmondta a magáét. "Leo olyan édes vagy, amikor alszol" írta Kati Budapestről, "ja, addig sem engem idegesít" hangzott a kommentár.

Úgy tűnik Leo valamit elhibázott a mai őszinteségi rohamával, mert a borsodi csajszival igen csak elrohant a ló.

Milo nagyon örült a kedves sms-eknek. Indián csak vigyorgott, pedig ő is kapott. "Egy szégyen ez az Indián, nem oda való! Elég ott a buta Csaba! Hajrá Segal, Tommy,Pandora!"

Szilvit valaki tündérlánynak nevezte, ettől aztán olyan boldog volt, hogy a többi sms-re rá se hederített. Egy lelkes néző így jellemezte a díszes társaság tagjait: "Segal barom, Ágica sexy, Leo beképzelt, Pandi cuki, Marcsi furi, Csaba semmi, Frenky jó fej, Szilvi furcsa, Tommy gyúrós, Katka nem bejön".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről