Vágólapra másolva!
A VillaBikája cím elnyeréséhez a fiúknak versmondó szerepkörben is jeleskedniük kellett. Shakespeare XLLV. Szonettjét adták elő. Frenki győzött.
Vágólapra másolva!

A felkészülést nem vitték túlzásba, előadásmódjuk sem volt igazán kifinomult, de megküzdöttek a feladattal a VillaFiúk. A lányok a kanapén ülve fogadták a vallomásokat. Frenki Szilvi szemébe nézve szavalt, Segal a kezére írt puskáról lesett, Leo pedig extra mennyiségű szenvedélyt vitt a szavakba.

Forrás: RTLKLUB

A lányok megtárgyalták a látottakat: "Tommy mindenkinek mondta, így nem lehet szerelmes verset mondani. Azt sem tudom, hova néz." - így Pandora - "Leo meg túl sokat gesztikulált." A többség véleménye szerint Frenki volt a legmeggyőzőbb szerelmes, így ezt a fordulót ő nyerte.

Forrás: RTLKLUB

A VillaBikája elismerést a legrátermettebb fiú, a VillaAra címet pedig a legcsábosabb lány kapja meg a nap végén, de addig még több próbát is ki kell állniuk. A VillaFiúk produkcióját a lányoknak, a VillaLányokét a fiúknak kell zsűrizniük. A Villában uralkodó hangulatot most mégsem a játék befolyásolja a legjobban. Pandora Marcsinak lelkizik - most éppen azért, mert Leo lekezelően viselkedik vele. Ágica is Leóval van elfoglalva: "Hát téged aztán tényleg nehéz érteni!" - mondja el ezredszerre is neki. Csaba Anett tekintetét vizslatja, később a lány segítségével próbálja megfejteni a megfejthetetlent. "Így alakult, és kész" - foglalja össze újra a lényeget az imádott nő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!