A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Indi és a szerelem

Vágólapra másolva!
Amikor Indián beköltözött a Villába, egyik barátja azt nyilatkozta, hogy a lányok közül Pandora az, aki igazán bejön a férfinak. 
Vágólapra másolva!

Sőt, azt is elárulta, hogy az extrém életű szereplőnél ez több, mint puszta szimpátia, valószínűleg testi kapcsolatot is kialakítana a vonzó lánnyal. A jó barát jóslata hamar beigazolódott, hiszen Indián, már az első este bekéredzkedett volna Panda ágyába, ha azt a barna szépség hagyta volna.

Forrás: RTLKLUB

Indián képei

Azóta is, ha csak tehette, a lány közelében volt. Megnyilvánulásai olykor viccesen egyszerűek, durvák, illetve sértőek voltak, nem is csoda, hogy a lány hárított. Ma este azonban különösen szépen bókolt vágyai célpontjának.

A kedves jópofizásból komoly beszélgetés alakult ki: Indián mesélt az életéről, a múltjáról, és hogy miért nem tud egy nő mellett sem megmaradni. "Nem vagyok túl jó partnert senkinek, velem nem lehet tervezni" - célozgatott nyughatatlan természetére. Majd kitért arra is, hogy tisztában van azzal, hogy sokan nem tudják, hogy ő milyen, csak kívülről megítélik, de ez igazából őt nem érdekli.

Pandora végtelen figyelemmel hallgatta, majd masszírozni kezdte a fiú lelkét: "Te egy nagyon jó ember vagy Indi. Nekem elég volt a szemedbe néznem, amikor először láttalak. Az tény, hogy sok ember furcsának tarthat, de te felvállaltad ezt az életet."

Az agyon tetovált rocker, szebbik nemmel való viszonyára térve, a modell figyelmeztette az arany igazságra: "A nőknek mindig az kell, aki megszerezhetetlen. Az egy dolog, hogy a testedet könnyű megkapni, de a lelkedet nem, ezért vagy kihívás".

Indián tétován bólogatott, jelezve ezzel, hogy lehet hogy így van, de ő már csak ilyen. Pandora áttért a szóban forgó téma veszélyesebb részére: "Szerintem egy igazi nagy szerelem meg tudna téged változtatni".

Forrás: [origo]

Egy pillanatra megfagyott a levegő, azt lehetett volna hinni, hogy ezzel telibe talált, és Indián bevallja, hogy igen, hisz ő is csak emberből van. Ehelyett, némi gondolkodás után, így szólt: "Á! Csak ideig-óráig".

Segal megjelenése robbantotta szét az alkalmi párost, és kimentek mind szaunázni. Amikor pár percre megint ketten maradtak, a loboncos halkan megjegyezte: "Jó veled beszélgetni, Pandi." A fotómodell ellenállhatatlan búgó hangján válaszolt: "Remélem, ez napról napra jobb lesz".

Hogy is van ez a szerelem dolog? Lehet, hogy közelít?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!