Nincs pokol leszbik nélkül

Vágólapra másolva!
Megkezdődött az angyali, és pokoli Divatbemutató Show. Elkészültek a kísérő szövegek, a nappaliban pedig kifutót építettek.  
Vágólapra másolva!

A "jók" kezdték a bemutatót. Zene nem volt, de minden mozdulatukból áradt, hogy érzik a képzeletbeli dallamot. Tommyboy, mint jó csapatvezető, a kifutó szélén állva mindenki felkonferált.

Forrás: RTLKLUB

Minden szereplőnek ezüst parókája, és hozzá illő ruházata volt, amit természetesen maguk készítettek. Légies mozgásukkal, és angyali mosolyukkal bűvölték el a közönséget.

A sötét oldal tagjai, a fürdőszobából indultak Segal vezetésével. A miskolci kopasz lépett ki először, és ordenáré üvöltéssel kezdte bemutatkozó szövegét. " A pokoli szörny vagyok, lássátok hát népemet." Majd színpadiasan az ajtóra mutatott és jött Marcsi, lenge, és kihívó fekete öltözetében.

Őt követte Frenki, akit "Farkangyal" néven mutatott be a vezér. Milo, mint pokoli harcos perdült ki, utána pedig Indián. A felvonulást Anett és Pandi zárta, valamint Segal kiáltása: "Nincsen pokol leszbik nélkül".

Forrás: RTLKLUB

A sötét olal alattvalói

Hogy még hatásosabbak legyenek, utána előadtak egy beavatást, aminek főszereplője Marcsi volt. A lány feküdt a földön, a többiek körbe táncolták, rikoltoztak, és a "légy rossz, és romlott" felkiáltásokkal biztatták a pokoli létre.

Az angyali csapatból Ágica kifejezte, hogy a másik oldal produkciója milyen gyönyörű, majd hozzátette: "A jók, csak jót mondhatnak bárkiről".

A show után, mindkét csapat megállapította, hogy ma is nagyot alakítottak, majd a "jók", nekiláttak rendet rakni. Nyilvánvaló, hogy ezt ők csinálják, hiszen a rosszakat ilyesmi nem zavarhat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről