A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ázott veréb

Vágólapra másolva!
Marcsika ma sem kelt fel akkor, amikor a többiek. Társai segítettek neki, hogy gyorsabb legyen az eszmélés.
Vágólapra másolva!

A reggeli ébresztő hallatán, a fekete ápolónő rutinosan a másik oldalára fordult, türelmesen kivárta még újra csend lett, és már vissza is zuhant az álmok világába.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek

Úgy tűnik a Villamanók már megelégelték, hogy Marcsi soha nem ébred a többiekkel, ezért azt az utasítást adták a játékosoknak, hogy úgy keltsék fel a lányt, hogy az emlékezetes maradjon számára.

A fiúk egy pillanat alatt eldöntötték, hogy mi a megoldás. Üvöltve beszaladtak a hálóba, felkapták a szendergő Marcsit, és meg sem álltak vele az udvarig. Ott aztán egy laza mozdulattal behajították a medencébe.

A törékeny csajszi először nem tudta eldönteni, hogy ez még álom, vagy a hideg valóság. Hamar kiderült, hogy ennek a fele sem tréfa, levegő után kapkodott, miközben a többiek a partról kiabálták, hogy "Jó reggelt Marcsika".

Úgy látszik, az ötlet bejött, mert széles mosoly terült szét álmos arcán, kimászott, majd újra beugrott a vízbe. Végül a fürdőszoba zuhanyrózsája alá menekült az ázott veréb, hogy kezdetét vegye a szokásos reggeli tisztálkodásnak.


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!