Kesztyűs fejjel

Vágólapra másolva!
A mai gipszminta-szobrászkodás után a fiúk újabb mókát találtak ki: a fejükön fújták fel a gumikesztyűket, amíg azok el nem durrantak. A remek Mikrobi-mókát nagy vidámkodással fogadták a többiek.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Pandora az esélyeit számolgatja, hű barátnője, Szilvi végighallgatja az egész eszmefuttatást (mi csak kivonatosan közöljük) "Négy jelre számítok legalább. Én egyébként Jennyt választanám, meg Katkát, mert ők olyanok, hogy képesek lennék rám tenni. De szavazz ki te is inkább, jó? Nem jó már itt lenni. De ha visszajövök, erősebb leszek, mint valaha."

Frenki irigyli Anettet, hogy kimehetett, még ha fogorvoshoz is. Mikor visszatért, sokáig faggatták, persze nem volt mit mondania, mert senki nem szólt hozzá. Még arról se beszélhet, mert büntetést kap, persze annál kevésbé hagyták nyugodni. Aztán a fuvaros álsértődötten elfordult a vonakodó lánytól: "Holnap Anettre teszem a jelet, mert szőke".

Indián az egész társalgás sületlenségét felismerve hangosan gondolkodni kezdett: "Vajon hogy hívhatnak minket a stábtagok: sok hülyék vagy ökrök?" (Kár, hogy nem hallották a stáb hangos válaszát.)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről