Vágólapra másolva!
Szilvi tudja már, kire teszi holnap a jelet. A társaság vinnyogása és sopánkodása miatt egyre idegesebb Indiánból próbálja meg kiszedni a titkot, de a prérik harcosa nem ad választ a kérdésre. Fecseg, de a kérdést kikerüli.
Vágólapra másolva!

Szilvinek már megvan az embere holnapra, ő már tudja, kire teszi a jelét. Kissé gyanús, hogy a kiválasztás közeledtével egyre jobban barátkozik mindenkivel, de persze az is lehet, hogy felbuggyant emberszerető lénye, kitüremkedett az empátiára hajlamos, megértő és kedves oldala. Míg ők kint csevegnek a teraszon, a többiek jobbára vízszintes állapotban henyélnek: Marcsi legfeljebb húsz percet töltött állva vagy ülve. Félő, hogy elhalnak izmai, elsorvad formás lába.

Forrás: RTLKLUB

Új fotók

I - Engem tudod, mi bosszant? Volt a válogatás és mindenki közölte, hogy bevállalok mindent, jöhet tél vagy nyár. Erre fél nap éhezés után mindenki rinyál.
Sz - Te kire fogsz dobni?
I - Nem mondom meg.
Sz - Ezek titkok...
I - Engem ez nem befolyásol. Mondtam a Villanővérnek, hogy ez engem nem érdekel. Tudtuk, hogy lesznek itt balhék, kéthetente szerveződnek a gengek. Ha eljön az én időm, akkor eljön. Itt mindenki megkap mindent. Két-három emberrel tartok majd kint kapcsolatot, a többiek nem érdekelnek. Aki engem felidegesít, az úgyis megkapja tőlem.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről