A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

"Nagyon félrevágjátok!"

Vágólapra másolva!
Ha a tegnap esti üzeneteken Ágica tényleg nem gondolkodik el, akkor megérdemli sorsát. Rettenetesen sokan fújtak Katkára azért - s valljuk be, jogosan -, mert rámászik Leóra.
Vágólapra másolva!

- Katka, ne örülj, nem melletted szólt sok voks, hanem Segal ellen. Undorító, ahogy mindig Leóra mászol. (Ági)
- Katka! Iszonyat vagy, rámászol Leóra, aztán rohansz Ágichához, hogy neked milyen rossz, hogy gyanúsítgatnak. Egy nagy nulla vagy, fel sem veheted a versenyt Ágicával.
- Katka! Nyisd ki a szemed és nézz Ágicára és Leóra. Nincs lelkiismeret-furdalásod? Leo barátként kezel téged, te pedig csúnyán kihasználod. Szánalmas vagy. (Mo)

Forrás: RTLKLUB

Ezeket az üzeneteket természetesen lemerevedett arccal fogadta, méltóságteljesen ücsörgött, de alig akart hinni a fülének. Ha lehetne ölni egy pillantással, Leo már halott lenne. Ágicát jó páran figyelmeztették, hogy vegye már észre, hogy mit csinál Katka.
- Ágica! Vedd már észre, hogy Katka sunyi. Nem mer a szemedbe nézni, ha beszéltek. Ezerrel nyomul Leóra. Aki egyébként nem férfi, csak egy kis ovis. (Zsuzsó)
Az üzenetekre mindenki a maga (megszokott) módján reagált: Marcsika idétlenül vihogott, ha valami vicceset hallott, Pandora pedig felvette a domina arcot.

Forrás: RTLKLUB

Ha valami jót kapott halk, búgó hangon megköszönte. Ha rosszat, akkor felvonta szemöldökét és vágta a képeket. De az a szerencse, hogy ott volt Szilvi mama, aki a ráruházott hatalomnál fogva minden Pandorát elmarasztaló üzenetre ordenáré módon reagált. "Nagyon félrevágjátok ti ezt" - hallatszott a szép magyar mondat a szájából. A következő üzenet hallatán: - Vigyázzatok! Pandora nagyon kavar. Ágicát hangolja Leo ellen, Szilvit Frenki ellen. Bomlasztja a közösséget. Lányok! Ne hagyjátok magatokat! (Juci) Csaba és Leo ütemes fejbólogatásba kezdett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!