A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Tommyboyt testvére, Milót és Ágicát édesanyja, Katkát Justin köszöntötte fel Valentin nap alkalmából.
Vágólapra másolva!

Az első üzenet Tommyboy testvérétől érkezett, aki elmesélte, utazni készülnek, és nagyon várják a találkozást Tommyboyjal. A chipendale fiú meglepődött ugyan, de apátiájából a kedves szavak sem tudták kimozdítani.

Forrás: RTLKLUB

Milo nem szégyellte könnyeit, amikor édesanyja üzent neki a képernyőn keresztül: "Az életben két szó fontos: mindig és soha. Szeress mindig, és ne felejts el soha!"

Ágica ujjongott és pityergett, amikor édesanyja üzenetét láthatta, hallhatta a Villában: "Nagyon hiányzol, de büszkék vagyunk rád. Ügyes légy! Eddig nagyon meg vagyok a viselkedéseddel elégedve. Ölelj meg mindenkit a Villában!"

Katka szerelme nem csak szép szerelmes szavakat, de ajándékot is küldött a szőkeségnek: "Remélem, gondolsz annyit rám, mint én rád. Nagyon hiányzik az ölelésed, csókod, nyaggatásod!" "Jaj, nehogy gyűrűt küldjél!" - kiáltott fel Katka, de hiába, az üzenet végén Justin megmutatta a meglepetést: egy gyűrűt.

Forrás: RTLKLUB

Katka könnyekben tört ki és gyorsan kivonult cigarettázni, ott Jennynek lelkendezett, milyen jó, hogy hallotta szerelme hangját, látta az arcát, és mennyire örül, hogy majd az ajándék macit (és a gyűrűt) is megkaphatja. "Kész vagyok" - mondogatta fel-alá járkálva, aztán visszatért a nappaliba, ahol a többiek azon filóztak, ez most vajon eljegyzési gyűrű volt-e.

A legtöbb lakó könnyekkel a szemében a kanapén várja, hogy érkezzenek a neki szóló képes üzenetek is. Leo a káposztás tésztának valót aprítja a konyhában, Indián, a bokszolójelölt pedig megszállottan edz a teraszon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!