Sörkavarás

Vágólapra másolva!
Az italozás és a túlérzékenység akkor se jó, ha két személyben találkozik, de ha egyben, akkor jaj nekünk. Ma estére már megint jutott mindenből.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Szilviből a sörök hatására kitörtek a zavaros érzelmek, megint utálja Frenkit, osztotta a lányok előtt. Ágicának meg talán jót akart, azt firtatva, hogy jusson már végre közös nevezőre Leóval. Sajnos mindez valahogy úgy jött ki a száján, hogy ha akarja, vigye el Frenkit, mert ez már nagyon idegesítő. Aztán próbált ebből kimászni, Ágica mindenesetre zokogva elrohant, elege van, haza akar menni, miért mondanak mindenfélét róla össze, mikor ő nem is.

Leo, bár nem ismerte az előzményeket és semmit nem ért az egészből, sőt mások sem tudták kibogozni a helyzetet, utánament és ölelgetve-puszilgatva vigasztalja a lányt. "Én is azt hittem, hogy kemény gyerek vagyok, mégis kiborultam. Tudja mindenki, hogy te itt nem akarsz senkitől semmit."

Frenki a szaunában Indiánnak fakadt ki, direkt kerüli már a lányokat, hogy ne adjon okot a pletyire. Szilvi ezalatt beszólt Katkának is, hogy ő meg mit alszik együtt Leóval, a ceglédi lány Ágicához menekült, újabb köröket futni, a rézbőrű aztán végre megmondta a mit kell csinálni a részeg nőkkel (ugye tudja mindenki?), és ha tanácsát közvetlenül nem is fogadta meg senki, de valóban mind otthagyták az egyre összefüggéstelenebbül zagyváló nőszemélyt.

Marcsi megpróbálta legalább a maga részéről nem kavarni a dolgokat tovább: "Én nem mondok inkább semmit se, mert nem tudok semmit se mondani, csak azt tudom mondani, hogy szárátlek."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről