Tévéprédikátorok

Vágólapra másolva!
Nem érheti többé szó a Villa elejét, hogy a lakók témái csak a testiség, a ki melyik ágyban alszik és mennyire ferde szemmel nézett a másikra...
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Marcsi kitartóan rugdossa a boxzsákot, közben dúdol: Hirtelen felrobbant egy szerelembomba, úú-úú! Pandora ezt rejtett agresszióként értékeli és szóvá is teszi. Az ápolónő kiabálva bizonygatja, hogy márpedig ő nem ideges, csak épp most jön le a cigiről. Leo bíztatta, hogy jó lesz neki egy hét múlva, ha majd leszokott, erre meg Anett kapta fel a vizet, megelégelvén az erkölcsös közgazdász megváltó szándékait.

- Azért jöttél be ide, - ugrott neki - hogy megváltoztasd a kinti világot, hogy az emberek ne dobálják ki a szemetet a kocsijukból a körúton? Szerinted ez lehetséges? Te agybeteg vagy!
- Igenis, - védte magát Leo - ha azt meg bírták jegyezni, hogy csá-csumi-csá, akkor hátha bennük marad az is, ha naponta hallják, hogy figyeljenek oda egymásra.
Közben a parázs vita hangjára többen bejönnek, nekik Anett mérgesen foglalja össze a helyzetet:
- Hát ez elképesztő, ilyenekről beszélgetünk, hogy oktatás, meg családvédelem...

Még mielőtt megkövezték volna a prófétát, Tommyboy vette át a szót és leszűkítette a témát a dohányzásra, kitartóan próbálva rávenni a vonakodó lányokat arra, hogy igenis hagyják abba a dohányzást. Hosszú vita alakult ki, Ágicáék ellenérveire, hogy márpedig ez a műsor nem arról szól, rátromfolt: felvetette, márpedig igencsak példamutató lenne, ha hirtelen mindenki leszokna a cigiről a Villában.

A beszélgetés folytatódott, szóba került az elidegenedés, a vidék-főváros ellentét, sőt, a szociológiai körkép után Indián a szoftos politizálás küszöbéig eljutott. Na, ugye, hogy okoznak meglepetést még néha hőseink?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről