A színésznő és a rézbőrű

Vágólapra másolva!
Úgy alakult, hogy Pandora és Indián ketten maradtak a nappaliban. Miről is beszélhettek volna, mint közelgő Párbajukról. 
Vágólapra másolva!

A színésznő, aki mostanában valamilyen oknál fogva szereti Indiánt, igazán sportszerűen megjegyezte, hogy "Tudnod kell, hogy annak is örülni fogok, ha te jössz vissza." A rocker szégyenlősen zsebébe süllyesztette a kezét és azt mondta: "Te fogsz visszajönni".

Erre Pandi is belement a "fényezzük egymást" játékba, és megismételte Indiánt: "Te fogsz visszajönni." Mosolyogtak még egy darabig egymásra, majd hirtelen megölelték egymást.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek

Hát ember legyen a talpán, aki érti ezt a viszonyt. Először idegenkedés egymástól, majd jól átbeszélgetett este, utána a "rúgtam már szájba nőt" címen elhíresült üvöltőzés, amiből kiforrta magát az "úgyis rád rakom a jelet" mondat. Hosszú napokig egymás fikázása, persze csakis másoknak. A kiszavazás napján az egyik jel fel is került, azt követte a zöld kendő, és tessék, máris lehet vívni egymás ellen péntek este élő adásban.

Tehát úgy tűnik végig járták az utat, és eljutottak oda ahova akartak. Erre most ölelkezés, és örvendeznénk a másik sikerének. A bonyolult párosnak -miután megcsapkodták egymás vállát- hirtelen eszébe jutott, hogy együtt kéne felkészülni a végzetes napra, hogy nehogy beégjenek a villámkérdéseknél.

Szóval, kinek hány testvére van, mit szeret, mit nem és miért? Mindenesetre van még két napjuk, hogy megismerkedjenek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről