Ágica, a királynő

Vágólapra másolva!
A lakók nem is tudtak róla, hogy egy feladat megoldásával Ágicát a hangyatársadalom királynőévé, Tommyboyt és Csabát két katonájává választották. A többiek a szorgos dolgozókká váltak.
Vágólapra másolva!

A fiúknak a hálószobában kellett eldönteniük, melyik lányhoz illik legjobban egy pompás ruha, szép ékszer. A legtöbb fiú rögtön Ágicára voksolt. A lányoknak két fiút kellett kiválasztaniuk, akik a legfegyelmezettebbek és legharciasabbak a Villában. Döntésük: Tommyboy és Csaba. Így tudtukon kívül úgy döntöttek, mostantól Ágica osztja be minden percüket. Erre csak jó fél órával később derült fény.

Forrás: RTLKLUB

Ágica felháborodva vette tudomásul a tényt, egyáltalán nem örült a nem várt hatalomnak. Feldúlva mászkált fel-alá, harminc perce volt, hogy ismertesse a játékszabályokat:

A királynő az egész VillaTársadalomról gondoskodik, döntéseit egyedül kell meghoznia. Neki kell összeállítania a másnapi menüt, megírnia a kívánságlistát, ezekről még katonáival sem beszélhet. A Királynő bármikor szólhat a dolgozókhoz, vagy katonáin keresztül is üzenhet nekik, ám őhozzá kizárólag katonái szólhatnak, de csakis a szaunában.

A katonák felügyelik a Dolgozókat és betartatják a Királynő parancsait. A Dolgozók csak a katonákon keresztül kommunikálhatnak a Királynővel, napközben - a Királynő parancsai alapján - dolgozniuk kell. Munkájukat a katonák felügyelik, akik rendre utasíthatják, sőt meg is büntethetik őket.

Forrás: RTLKLUB

Ágica elvonult a szaunába, hogy egyedül megírja a kívánságlistát, előtte azonban kiadta a feladatot: a dolgozóknak rendbe kell szedniük a kertet, le kell mosniuk az ablakokat. Később katonáinak panaszkodott: "Nem az a típusú ember vagyok, aki kioszt ilyen feladatokat. Én határozzam meg, mi legyen? Tőlem mindenki azt csinál, amit akar." A katonák együtt érzően bólogattak, majd Tommyboy előállt felvetésével: minden elvégzett feladat után legyen valamilyen kis meglepetés, apróság, aminek örülnek a dolgozók. Ágica egyetértett, sőt megjegyezte, ezt már bele is írta a kívánságlistába.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!