Vágólapra másolva!
Vannak olyan lakók, melyek napokig képesek észrevétlenek maradni, mint egy-egy ügyesebb vietkong a Saigon melletti dzsungelben, anno. Szilvi ma kihív két embert: Jenny könnyen lehet az egyik. Szabolcs passzív rejtőzködőként jól elvolt a VV1-ben, most az a kérdés, hogy mennyire vevők erre a hármas széria nézői.
Vágólapra másolva!

- Én próbáltam Jennyt felvidítani. Most kezdett felszabadultan viselkedni. Kis vigyorgós, kis esetlen, szeretné megmutatni egy másik oldalát is - elmélkedett Frenki a teraszon. A győri fodrászlánynak másfél hónapja volt rá, hogy kibontakozzon: mivel eddig nem tette, igencsak iparkodnia kell, hiszen jelenleg a szürkébb, unalmasabb lakók közé tartozik. Őt nem azért mutatják relatíve keveset az esti összefoglalókban, mert nem csípik a rendezők... egyszerűen képes eltűnni hosszú órákra, napokra.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Katka szívja elmaradhatatlan cigarettáját és közben bólogat: - Én is változtam. Na, végre, mondta a Villanővér. Én sem véletlenül keveredtem ide! - bizonygatja a szőke lányka, aki azóta kezd feléledni, amióta kiütötte Segalt az első fordulóban. Tűnődve üti le a hamut a blázról. Ő többé-kevésbé nyugodt lehet este, de a kopasz mondása, melyet Pandora is előszeretettel és látható kéjjel emlegetett, még mindig érvényes: senki nincs biztonságban.


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről