Szilvi tekerj Frenkinél!

Vágólapra másolva!
A mai eseménydús nap után úgy kifáradtak a lakók, hogy alig bírtak ébren maradni a Blikk érkezéséig. Pedig... 
Vágólapra másolva!

Ma is kaptak hideget meleget, ahogy mindig. Indián olvasta fel a Blikk különszámát, de közönsége igen csekély volt. Szilvi, Jenny, Ágica és Katka hallgatták kókadozva a nehézkes olvasást, a többiek vagy aludtak vagy fürödtek.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Szilvi nyilván kíváncsi volt arra, hogy mit olvashat ki a sorok közül. Komoly feladat volt: "Szilvi! Hívd ki Jennyt. Neked úgyis mindegy, mert mész haza. Neki meg lenne egy kis önbizalma. Szilvi! Ugyanúgy ahogy te szeretnéd, hogy Frenki kiálljon melletted, úgy állt ki Leo Ágica mellett. Te nyaltál neki a mosókonyhában, de nem jött be. Szilvi! Tedd meg, amit eddig senki nem mert. Hívd ki ezt a sunyi Leót. Mutasd meg, hogy te nem félsz. Anettet hívd már ki, annyira szeretném már megismerni. Olyan édes a vékony, pösze hangjával. Szilvi! Nem kell a falnak menni fejjel. Leo legyőzne, mert sokan szeretik, inkább beszéld meg vele a dolgot. Jennyt vidd, mert te kellesz a Villába, ő pedig csak ott van. Szavazataid száma nagyban fog függni attól, hogy éppen milyen viszonyban vagy Frenkivel, úgyhogy tekerj nála, mint az állat." Erre ment a pofavágás és az orr alatt motyogás, hogy "Dehogy tekerek b..meg."

Ágicát sem kímélték tegnapi alakítása miatt: "Végre normálisak kezdtek lenni, aztán Ágica elront mindent. Ha ő tenné a dolgát rendesen, akkor nem lenne feszkó. Ő a hibás most mindenért, és próbálja másra kenni a felelősséget. Leo! Nem kell magyarázkodnod annak, akinek az agyában a maga hajtogatta igazságon kívül nincs semmi! Leo! Ne foglalkozz senkivel (főleg ne Ágicával), te több vagy náluk. Ágica! Nem gondolod, hogy Leónak fáj ha téged sírni lát. Ezért tette Szilvire a jelet. Szánalmas vagy. Kedves Ágica! A szuvenir nem ugyanaz, mint a szuverén."- Ezzel Ágica egyik kijelentését kívánta valaki korrigálni, de az eszes lány nem értette, hogy mire céloz az üzenet küldője.

Forrás: RTLKLUB

Leo is kapott rendesen, bár róla megoszlanak a vélemények: "Leo! Gerinctelen jellemtelen vagy. Jó brigád vagytok, csak a Leóka nem kellene oda. Túl hisztis az ilyen játékhoz. Nem veszítek észre, hogy mindenki Ágicája milyen plenki. Most is Leót kárhoztatja a kiválasztás miatt, holott csak fél a konfliktustól."

A többieknek alig írtak. Anettnek vallott megint valaki szerelmet, de volt olyan is aki lebutázta. Csabit a szeretetükről biztosították többen, Jennyt pedig sokan inkább a Villán kívül látnák már.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről