Katka beszámol

Vágólapra másolva!
A VillaNapló olyan barát, akire mindig lehet számítani. Katka a fociról, a hangyabolyról és Jenny különleges feladatáról írt krónikát.
Vágólapra másolva!

2004. február 27. péntek:
Tegnap kint voltunk, ugyanis a fiúkat kihívták egy focimeccsre a válogatott tagjai. Elkezdődött a meccs, a mi fiaink keményen küzdöttek a játék ideje alatt, de sajnos vereséget szenvedtek: 13:2. Pedig mi mindent beleadtunk, hogy buzdítsuk őket, ordítottunk, énekeltünk, sikítoztunk, hajráztunk. A két legeredményesebb játékos Leo és Indi volt, ugyanis ők rúgták az összes (2) gólt.

Forrás: RTLKLUB

Fotógaléria: Klikk a képre!

Amint visszaérkeztünk, visszatértünk egyből a régi kerékvágásba: szövés, varrás, borítékkészítés, főzés, mosás, stb. Mindenki nagyon fáradt volt, alig vártuk már az estét! Aztán egyszer csak egy villanás, és Lilu jelentkezett, gratulált a fiúknak a teljesítményükhöz és ahhoz, hogy mennyire kitartóan küzdöttek. Elmondta azt is, hogy Tommy és Leo nem sokára megkapják a rég ígért és rég várt meglepetést, amit a Tx-játéknál megnyertek, valamint említést tett a szombat esti buliról, ami igencsak fergeteges KO-nak ígérkezik. Kaja, pia, DJ, sztárvendégek...

Vége lett a hangyaboly életnek, a királynőnk amnesztiát kapott és végre beszélhetett velünk... Picit meghatódott ettől, amin igazából nem is csodálkozom, hiszen rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül, és még most is felróják neki az akkori hibáit természetesen a jelenre kivetítve, nehogy jól érezze magát egy percig is, és én vagyok leba..va, hogy miért védem! Azért, mert idegesít, hogy bántják!!!

Forrás: RTLKLUB

A ma reggel Jenny ébresztőjével indult, kapott egy hangosbemondót, és csak azon keresztül szólhat hozzánk tegnap este óta. És ő lett a munkafelügyelő is, egész nap úgy dolgozott mindenki, mint az állat, ő meg egész nap kiabált, meg minden. Szegénykém, hálátlan feladat ez... de erős és kibírja, én tudom.

A szőnyegek elkészültek, a szövőgép már nincs itt, rendet raktunk, kitakarítottunk, mindenki sürgött-forgott egész nap, talán most rendben van minden, talán ma már nem kapunk büntit, talán megfelelnek a szőnyegek a "bizottságnak". Most már csak a borítékolós brigád melózik, lassan ők is végeznek. Közben elindult egy program... Való Világ Tea Klub. Párosával be kell mennünk a Riportszobába és teáznunk, sütiznünk, trécselnünk kell. Szilvi Milóval teázik, Ágica Csabival, Jenny Leóval, Indi Marcsival, Frenki Anettal, Tommy pedig velem.
Ma kihívás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!