A Jenny Klub döntésképtelen

Vágólapra másolva!
A Jenny Klub - mint minden vasárnap - ma is megnyitotta kapuit, ahol barátok, ismerősök, rokonok és ismeretlenek vitattak meg egy nagyon fontos kérdést. Jenny édesanyja mesélt a részletekről.
Vágólapra másolva!

Milyen napirendi pontok voltak?
Videokazettára fel van véve az egész heti műsor, így nem csak a lányomat, hanem az egész történést kielemezzük. Van egy naplónk is, ide azokat a cikkeket ragasztjuk be, amelyek megjelennek a lányomról. Rossz - hála istennek - nem sok van. Ma a legfontosabb téma a zöld kendő kérdése volt, pontosabban az, hogy Jenny párbajozzon, vagy ne párbajozzon.
Mi lenne jobb?
Nem tudtuk eldönteni. A klub háromnegyed része úgy gondolja, hogy Szilvi bárkivel is párbajozik, nem megy vissza. Viszont Jennyből még nem mutattak olyan sokat az Összefoglalókban, hogy nyugodtan kimehessen párbajozni.

Forrás: RTLKLUB

Ha beszélhetne most a lányával, mit tanácsolna neki?
Hú, de jó lenne, ha beszélhetnék vele! Amikor megkapta a megafont leült Katkával beszélgetni. Ekkor azt mondta, hogy ha én látnám, biztosan nem ismernék rá, de most már tele van a bili és nem fogja hagyni magát. Ez volt az én lányom!

Forrás: RTLKLUB

Milyen az igazi egyénisége Jennynek?
Amikor a barátnőivel megy el bulizni, mindig ő védi meg őket. Nagyszájú, talpraesett. Ha tutyimutyi lenne, biztosan nem engedem be a Villába.
Tételezzük fel, hogy ő megy Párbajozni Szilvivel, viszont alulmarad, így nem térhet vissza a Villába. Mit szólnak majd ehhez azok az emberek, akik a pénzt adták Jenny beköltözéséhez?
Nem szólnának semmit, de az a cél, hogy minél tovább bent maradjon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről