Szilvi élvezi a bokszot

Vágólapra másolva!
Igazi másnapos és vasárnapos hangulat uralkodik a Villában. Szilviék az edzés után a nappaliba vonulnak, Marcsiék a pezsgőfürdőben próbálnak felébredni, a többiek ugyanezt a hálószobában teszik.
Vágólapra másolva!

"Én most érzem rosszul magam, olyan semmilyen kedvem sincs!" - jelenti ki Marcsika, miközben a csókkirály Csabával és Milóval próbál meg magához térni a pezsgőfürdőben. Hosszas beszélgetésekről és mély gondolatokról ezúttal sajnos nem tudunk beszámolni, ami a tegnapi frenetikus parti után érthető.

Forrás: RTLKLUB

Miközben a trió megpróbál felfrissülni, Tommyboy úgy dönt, összelapátolja a havat a kertben. Néha ő is bele-bele szól a beszélgetésbe, de nem nagyon aktivizálja magát. Inkább a hó kotrásra koncentrál. Ezalatt bent a nappaliban Szilvi Indiánnal beszélget, a Párbajról és a bokszról. "Én bokszolni szeretnék!"- jelenti ki furcsán a lány, ami persze csak annak köszönhető, hogy tegnap egy testékszert rakatott a nyelvébe.

Forrás: RTLKLUB

Új képek a bokszról: Klikk a fotóra!

Indián felhívja a figyelmét, amennyiben így gondolja, nem ártana elkezdenie edzeni. Azt azért érdemes megemlíteni, hogy Ábel Anitával kőkeményen harcolt a lány és másnapossága ellenére egyetlen zokszó nélkül csinálta végig az edzést.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről