A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Káosz, az nem kell

Vágólapra másolva!
A reggeli ijedtség után csak nem jött a következő feladat, de a korlátozások már érvénybe léptek, így az egymással nem beszélő lakók hamarosan mind egy szálig elpilledtek, csak kora délutánra készültek el a szokásos reggeli feladatokkal is.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Leóék csapata nagy hűtőszekrény-takarítást tartott, erős borzongásokkal, orrfacsarodásokkal, míg a másik társaság a bevásárlólistát igyekezett összeállítani. Ennek megfelelően amikor szitkozódva kidobáltak egy kellőképpen gusztustalan terméket, akkor egyúttal igyekeztek meggyőzni a másik csapatot, hogy racionalizálják a rendeléseket is. Tommyboy közölte: "Káoszt, azt ne kérjetek, az van elég."

Jenny, mintha érezné, hogy elhárult a feje fölül a veszély, remek hangulatban, önfeledten játszadozva viccelődött Milóval, aztán pedig a kis piros labdát rugdosta, biztos jobb lett volna a meccs is, ha engedik játszani.

Közben kitalálták ám a furmányos lakók, hogyan lehet szólni mégis a másik csapat tagjaihoz.Egy kis vízisportos élménymegbeszélés kapcsán például Szilvi is, Frenki is meghatódva emlékeztek vissza nyaralós élményeikre - a többieknek mesélve el mindezt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!