Lelki elemcsere

Vágólapra másolva!
Ma mindenki beszélgethetett egy kicsit a Villanővérrel. A lakók örömmel éltek a lehetőséggel, az elmúlt napokról van mit beszélni.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]

Ágica elképzelte, hogy milyen lett volna Leóval tegnap otthon. Beszórta volna virággal és gyertyával a hálószobát, felfeküdt volna az ágyra így remélve, hogy Leo nem fog majd azzal foglalkozni, hogy mennyire fel van dúlva a szoba.

Forrás: [origo]

Tommyboy olyannak érzi magát, mint egy lelki elemcsere után: az eredeti elemével működött idáig, az jobban is tetszett, de most már alkalmazkodott, az újjal jobban tud játszani. Tagadta, hogy ezáltal visszafojt dolgokat, de néha azért szívesen visszaváltozna. A Riportszobában nem tette, érezhetően nem a valódi gondolatait osztotta meg a Villanővérrel.

Forrás: [origo]

Indián bezzeg aztán elmondta véleményét, megalázónak érzi, hogy a lányok lábánál kell aludnia és viselkednie, mint egy kutya. Érti, hogy egy játék, de kicsit sok már. Pedig nagyon lenne már nővel, de itt nem akar kapcsolatot kialakítani. A lányok számára egyelőre inkább idegesítőek, mint kívánatosak.

Forrás: [origo]

Milo alig várja már, hogy 19 éves legyen, addig is nap, mint nap tanul valami igazán fontosat, olyan helyzetekbe kerül ugyanis, amiben kint még sosem volt, és számára is ismeretlen érzésekkel találkozik.

Forrás: [origo]

Frenki nem örült annak, hogy tegnap nem játszhatta el az eszperente kijelölést, mert ebből kiderült volna, hogy nem is veszik olyan komolyan a ValóVilágot. Szilvin sokat tud gondolkodni, ez jót tesz, és a szívének hiányzik is, az eszével is szeretné, hogy jóban legyenek, de nem tudja mennyi az esély rá. Igyekszik azóta nem másképp viselkedni, és teljesen kizárja azt, hogy másként közeledne lányokhoz, és szerinte azok sem tekintenek másképp rá.

Forrás: [origo]

Leo újra elmesélte szülinapja történetét, hogy életében ilyen jó meglepetést nem kapott még nőtől, úgy érezte kicsit, hogy végre kikerült a játékból, és ez után csalódás volt számára, ahogy visszakerült az "óvodás hétköznapokba", és ez a történet is azzá vált. Azt nem sikerült kiszedni belőle, hogy miként viselkedett volna aznap este, ha nincsenek ott a kamerák. Ágicával szemben zavarban van, mert úgy érzi túl, komoly kezd lenni a viszony.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről