Ki hordja a nadrágot?

Vágólapra másolva!
Az új párok esetében ezentúl nem kérdés, ki hordja a nadrágon. Mindketten, ugyanazt. Egy szép nagy közös nadrágban kell éljék ezentúl életüket, azt csak a fürdőszobában vehetik le.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Az Ágica - Tommyboy páros egy kis lelkizésre használták ki az összezártságot, a táncosfiú türelmesen bírta, hogy Ágica cigarettázása mellé a családi történeteit is hallgatnia kell. Aztán inkább rajzoltak egy malom-játékot, és Csabával együtt kupakokat kezdtek el tologatni rajta.

Indián alig hitte, hogy Marcsival együtt is kell aludnia, de aztán gyorsan kedvet kapott hozzá, le is heveredtek szenderegni, az ápolónő már öt perc után figyelmeztette a rézbőrűt, hogy rosszul jár, ha tovább fogdossa. Aztán példájukat követték a többiek, hamarosan mindenki együtt húzta a lóbőrt.

Leónak nem sikerült ez olyan egyszerűen. Anettel egybekötve a nappali díványán heveredtek el, a szőkeség viszont nem hagyta ki az alkalmat, hogy ne csiviteljen vele egy jót. Az sms-ekben érkező kritikák miatti sértődésének okát kereste, annyira sikertelenül, hogy Leo jobbnak látta, ha segít.

- Nem az lehet a gond, hogy az emberek beraknak a sablon szőke cicababa szerepébe, ehhez társítanak hozzá valamilyen olyan nőiességet? Ez velem is előfordul, megmondom őszintén.
- Nem, ha nem viselkednék így, akkor nem lennék ilyen jó területi képviselő.
- Azt miért mondják, hogy kibeszélsz?
- Nem tudom.
- Nem lehet, hogy rosszul fogalmazol?
- Nem. Csak nem mindig úgy beszélek, mert ha odafigyelek, akkor másképp beszélek.

Anett annyira elvesztődött önnön mondatszerkezetei nyomában, hogy nem is nagyon vette észre, hogy a srác már alig szól közbe. Leo végre lassan elbóbiskolhatott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről