Marcsi izgul, Indián ideges

Vágólapra másolva!
Marcsi megtudta, hogy Párbajozik, Indián és Csaba pedig a Sztárbokszról kapott híreket. Pillanatok alatt felbolydult a Villa.
Vágólapra másolva!

Marcsi a Riportszobában Stohl Andrásnak elárulta, úgy érzi, ő megy Párbajozni. Igaza lett, de a hírtől nem dobódott fel. A műsorvezető bejelentkezése után a hűtőhöz rohant és szendvicset készített Milónak. A Villa legfiatalabb lakója hatalmas öleléssel viszonozta kedvességét. Mondott is volna pár szót, de Marcsi enni küldte. "Ha bízom magamban és abban, hogy én jövök vissza, akkor lesz a legrosszabb. Holnapután!" - sóhajtott nagyot Marcsi, akit Anett és Katka vett körül.

Forrás: RTLKLUB

Új fotók: Klikk a képre!

Stohl András azt is közölte a lakókkal, hogy Indián és Csaba a Villában bokszol majd - méghozzá egymás ellen. Az érintettek először elképedtek, majd lázadoztak:
Indián: Ha két Villalakó összeverekszik, kizárják őket, ez van a VillaSzabályzatban. Mi ezt nem akarjuk.
Csaba: Most szívatnak?
Indián: Ha csak ugrálunk egymás mellett, úgyis leléptetnek. Én nem fogok Csabi ellen játszani.
Csaba: Én sem akarom így.
Indián: Mindenkit kihívtak, csak minket nem?

Forrás: RTLKLUB

Tommyboy váltig állította, volt egy ilyen megérzése, de a hőzöngésbe már nem kapcsolódott be. A két bokszoló érveit - arról, miért nem küzdenek meg egymással - Frenki, Anett és Marcsi hallgatta végig a teraszon. Mindannyian felháborodtak, és elképzelni sem tudják, hogy hasonló esetben képesek lennének bokszolni valamelyik lakótársuk ellen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről