Vágólapra másolva!
Nem csak Milo örült a barátainak, a hét vendég jelenléte a lakók életét is felpezsdítette, jókat beszélgethettek.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Egy darabig meghökkenve és irigyen figyelték Milo boldogságát, aztán megpróbáltak ők is barátkozni. Tommyboy büszkélkedett a barátnője fotójával, Csaba a derbukával ismerkedett, de szerencséjükre a közvetlen néptáncosok átsegítették őket a nehézségeken. Otthon érezték magukat, kérdezgették a lakókat életükről, dolgaikról. ("Aztán van-e rendes kávé?")

A háziasság, a női és férfi szerepek visszatérő téma voltak, nos a lányoknak volt mit szabódniuk. A fiúk is megilletődhettek, egészen jólnevelten viselkedtek, még indián is visszafogta magát, inkább a tetkóiról beszélt, mint teste egyéb részeiről.

Ahhoz képest, hogy a külső véleményekről nem beszélhettek, elég sokat volt szó erről. Milo barátai úgy érezték, a lakók nem is olyanok, ahogyan ez kívülről lejön. Anett helyeselt: "Hát igen, ezt csak mi tudjuk, meg most már ti is." A konyhába összegyűlt a lánycsapat, panaszkodtak egy kicsit, hogy ők igazából jól elvannak, csak az összefoglalókból tűnik úgy, hogy folyton balhé van. "Ilyen kis részletek, amik egyébként viccből vannak, azok komolynak tűnhetnek, meg időzített bombaként robban időnként a legkisebb hülyeség is" - magyarázott Katka.

Ágicának elég gyorsan megártott az ital, kicsit zavartan rohangászott Leo és a táncolók között. Kérdezgette, mi baja van, hisz csak ő nem táncol, a srác pedig magyarázta, ugyan, attól még nincsen baja. Ágica viszont vidáman ugrált a Bubamarára, de még a Surda zenéjére is, aztán újabb két ismeretlen szerb szám után megelégelte: "Olyan igazi magyarnótát, izé, cigánynótát nem tudtok?"

Aztán mikor elhangzott a távozás idejét jelző gongszó, Milo próbált ellenállni: "Maradjatok még, büntit úgyse kaptok!"

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!