Fogolyból ügynök

Vágólapra másolva!
Konspirációk várhatóak a Villában, ugyanis ma mindenkit fontos levél várt a Riportszobában. A kérdés: lesz-e újabb fogolyból ügynök?
Vágólapra másolva!

A Riportszobában az összes letakart szemű fogoly ugyanazt az információt kapta: titkos küldetése, hogy férkőzzön az ügynökök bizalmába, hátha belőle is ügynök válhat. Mindannyian úgy tudják, egyetlenként kapták a különleges megbízatást. Az ügynökök pedig azt az információt kapták, hogy csak Ágicának, Marcsinak, Milónak és Tommyboynak kell a titkos küldetést teljesítenie. Így senki sincs, aki tisztán látna. Estére talán újabb fogolyból lehet ügynök, de addig teljes a bizonytalanság a Villában.

Forrás: RTLKLUB

Anett: Azt álmodtam, hogy már csak nekem van bekötve a szemem. Nagyon rossz volt. De a valóság is rossz: nem tudom, hol vagyok, mit csinálnak a többiek. Nem is szólnak hozzám maguktól. Biztos, hogy nem szándékos, de így, letakart szemmel olyan, mintha az lenne. Azért neked jobb, mert csak ott van a Leo.
Ágica: De hát látod, hogy nem nagyon foglalkozik velem. Milo, te hogy bírod?
Milo: nagyon nehezen. Már átestem a holtpontot, úgyhogy már nem is érdekel az egész. Azt hittem, a Szibériás játéknál nem lesz rosszabb, de ez az.
Anett: Inkább aludnék egy hétig a szaunában. Ha csukva van az ember szeme, automatikusan jobban gondolkodik, mintha nyitva van.

Ennél a pontnál megérkezik Katka, kérdezgeti, ki kér bablevest, meg juhtúrós sztrapacskát. A foglyok rendelnek és várnak. Marcsi is kiül a teraszra, öngyújtó után tapogatózik az asztalon. Ágica folytatja: Rájöttem, nem kellene ennyit foglalkozni a negatívumokkal, de így nőttem fel. Egy kis faluban, ahol mindenki tudott mindenkiről mindent. A naivságom is innen jön. Próbálok változtatni, de nagyon nehéz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről