A lányok sírnak Milóért

Vágólapra másolva!
Egy mai üzenet szíven szúrta Milót, aztán Milo szíven szúrta Marcsit, Marcsi meg szíven szúrná azt, aki szíven szúrta Milót.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Marcsi és Milo, ugye, egy nagyon látványosan előadott testi kontaktusban élnek, de valójában éjszakánként alig történik valami a paplan alatt, és ha mégis, abból csak a deszki srácnak van öröme. Nappal folyton egymáson lógnak, bár ez is inkább csak Marcsikán múlik. Ezt a mai firkafalon is szóvá tették egy páran, de a legkellemetlenebb az volt, amikor érkezett egy sms, melyben közölték Milóval, hogy volt barátnője, Szasza éjszakákat sírt végig, mikor látta mit művel odabent.

Az üzenet elérte célját, - ezt Marcsi a kamerába nézve meg is köszönte írójának - a szerb srác zavartan vonult ki a teraszra, mondta is a többieknek, hogy ugyan nem ért szép véget viszonyuk, de ez most felkavarta. A párkányi lány erre persze pityeregni indult, és Milo bizony nem indult utána, azóta sem.

A vigasztalás a többiekre hárult, órákig tartott. Frenki, az ultralaza, saját stratégájára hivatkozott: a férfiak már csak ilyenek, rosszul esik nekik az ilyen, de hamar túl teszik magukat rajta, Marcsi ne aggódjon.

De Marcsi aggódott. Féltékeny könnyei aztán Ágica előtt törtek ki:
- Majd kiszakad itt belül valami, úgy érzem,
- Később megbeszélitek, - vigasztalta a borsodi lány - tudod, ők nagyon jóban voltak sokáig
- Nem fogjuk megbeszélni, nem érdekel - toporzékolt a lány, aki most jött tisztába érzéseivel. - De szerelmes vagyok, beleremegek, ha érzem, nem tudok elaludni nélküle. De ő sem tudott nélkülem, amúgy.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről