Milo rámozdult Anettre

Vágólapra másolva!
A MiniVillaStábnak elrendeltek egy kis kényszerszünetet, ezalatt a MiniVillaLakók kaptak egy feladatot, egy műbalhé szervezését Leóéknak.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Míg Marcsi kavicsból kirakott egy szívecskét szerelmének, az felolvasta az üzenetet a többieknek. Az lesz a dolga, hogy rámozduljon Anettre, óvatosan, de hitelesen, a többiek pedig nézzék rossz szemmel, aztán egy kis idő múlva, pletykálgatás után, aztán robbantsanak ki egy veszekedést, hogy milyen szemétség ez a Milótól, a Marcsi és Csaba háta mögött.

Ez így is történt. Milo arra hivatkozva, hogy egy kis szabadság neki is jár, Marcsi különben is két fiúval alszik, felajánlotta Anettnek, hogy megmasszírozgatja, sőt. Aztán Frenki javaslatára sorsot húztak, ki kivel alszik, és hogy, hogy nem természetesen az új párocska került egymás mellé.

Leoék persze azonnal rájöttek, hogy itt valami készül, ezért eleve gyanúval illették a lakók minden próbálkozását. Aztán korán kitalálták, mi lesz a poén. Marcsi arcáról azért nem lehetett lemosni a kételyt, pedig Leo nem hagyta megtelepedni a fejében a gondolatot. A párkányi lány így is szétaggódta magát, hogy ezt ő bizony most simán elhinné, amúgy.

Csaba kissé idegesítette ez a tét nélküli nyávogás, ő máson szórakozott volna, oda is súgta Leónak: "Nem kellett volna megmondani neki..."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről