Ágica őrjöngött, Leo kiborult

Vágólapra másolva!
Ágica egyik kedvenc száma hallatán üvöltve, sírva, majd nevetve táncolt a kertben. Leo végignézte és kiborult. 
Vágólapra másolva!

A délutáni pihenés csendjét zeneszó törte meg. Ágnes Vanilla hangjára Marcsika kiabálni kezdett: Ágica! Hallod ezt! Ágica!

Forrás: RTLKLUB

Friss képek

A lány hallotta és hirtelen nem tudta mit kezdjen magával, sírva fakadt és fel-le járkált a kertben. Egyszerre folytak a könnyei, énekelt, ugrándozott és nevetett.

Tudni kell, hogy ezért a számért a borsodi üzletasszony három hónapja könyörgött a manóknak, és most mikor végre megkapta elemi erővel tört fel belőle minden feszültség.

Rohangált, őrjöngött majd a földre vetette magát és hol üvöltve, hol pedig elcsukló hangon énekelt.

Mindeközben a Villában tartózkodó MiniVillaLakók a nappali tévéjén nézhették végig, hogy Ágica mit művel odakint. A lányok örültek, hogy barátnőjük végre hallhatja kedvenc zenéjét. "De tök jó. Hú, már annyira akarta ezt." mondta Marcsi. Anetten állítólag a hideg futkosott, ahogy látta, hogy Ágica mennyire magán kívül van.

Forrás: RTLKLUB

Leo megfeszült arccal bámulta a monitort, majd amikor a számnak vége lett kiborult. Az volt a kényszerképzete, hogy szerelmének erről a zenéről volt barátja jutott eszébe és amiatt volt ez a komoly érzelemkitörése.

"Ezt komolyan mondom nem hiszem el. Hányszor kértem a manóktól, hogy ezt az egy számot adják le neki. Hányszor." hisztizett a fiú.

A többiek próbálták nyugtatni, de csaknem hagyta abba a témát. "Olyan sokszor akartam neki ezt küldeni, hogy tudja, hogy érezze, hogy figyelek rá. Ha leadták volna neki az én nevemben, akkor most rám gondolt volna, nem pedig valami volt hapsijára."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!