A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Korhatáros műsor

Vágólapra másolva!
Kicsiny a realitása annak, hogy pajkos lurkók, haszontalan csibészek költözzenek be a Villába - annak ellenére, hogy olvasóink harmada szívesen látna gyerekeket is az esti műsorban. Annál nagyobb meglepetés lenne, ha váratlanul egy magyarul nem beszélő, népes kínai család táplálkozna a kertben, egy napsütötte reggelen - így találnának rájuk a döbbent lakók.
Vágólapra másolva!

Újabb közvélemény-kutatásunkon két nap alatt nyolcezren szavaztak, és két tábor csapott össze: számos szavazó (30 %) szeretné, ha egy zajos, szertelen gyermekcsapat költözne a Villába, ugyanakkor 27 % inkább úgy véli, hogy hagyjuk ezeket a szánalmas, infantilis dolgokat, sokkal jobban mutatna a teraszon egy dúskeblű pornósztár vagy egy erotikus, csábos aktmodell. A két szavazótábor vélhetően nem tud kialakítani közös álláspontot - kissé különböznek az elvárások, az elképzelések a szórakoztatás formáiról...

Forrás: [origo]

Madár és macska volt bent - majom még nem

A kínai család beköltözése 14 százalékot hozna izgalomba - azért ilyen keveset, mert sok százmillió van belőlük, így nem lenne oly nagy szenzáció szerepeltetésük. Az állatbarátok inkább a parkban sétáltatják a kedvencet (nyilván nem a kanárit és az ékszerteknőcöt), nem szavaznak nálunk túl gyakran, mivel pusztán 10 százalék szavazott a kutyákra. Az afrikai diákok csapata még kevesebb voksot kapott, de a legkevésbé népszerű tétel a rockegyüttes volt: láthatóan a techno, a hiphop korában már nem divat az ósdi rock.

Új fotók!

Ki költözzön vendégként a Villába?

Egy zajos gyerekcsapat: 2 495 szavazat, 30.6 %
Néhány eb: 858, 10.5 %
Egy kínai család: 1 156, 14.2 %
Két-három pornósztár: 2 216, 27.2 %
Egy rockegyüttes: 634, 7.8 %
Afrikai diákok: 802, 9.8 %

Összesen: 8 161 szavazat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!