A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Leo a világ sorskérdésein rágódik

Vágólapra másolva!
Mindig arra vár, hogyan tud áldozatot hozni egy szép, ideális eszméért, ügyért. Nagyon fogékony a nagy összefüggések meglátására, érzékeny, szinte hisztérikus. Művészi érzékenysége hatalmas. A környezete nem tudja hangulatváltozásait követni. Íme Leo horoszkópja!
Vágólapra másolva!

Ő már egy csúnya nézéstől depressziós lesz, s egy szép, napsütéses reggeltől kitörően vidám. A világ sorskérdései foglalkoztatják. Azokat is meg akarja oldani. Önmagát képes háttérbe helyezni azért, hogy segíthessen, hogy hatalmas áldozatot hozzon. Sohasem a személyt nézi, akin segít, hanem az ügyet, azt, hogy segítség kell. Mindezek ellenére jól eligazodik a gyakorlati életben, mindig tudja mi a dolga és azt teszi is. Együtt úszik az árral, az erőszakot igyekszik elkerülni.

Forrás: RTLKLUB

Miss VV3: a húsz legjobb nő

Álmai megvalósítása érdekében saját ideáival alátámasztva bizonygatja, hogy ez az idea az, ami a másiknak is jó, ezért kellene együtt, összefogva küzdeni, szeretetben, békében, harmóniában. Mindezek mellett megtartja belső függetlenségét is. Barátságos, nagyvonalú, kicsit naiv, tisztalelkű, kiszámíthatatlan egyéniség. Álomvilágban él, ahol nincs erőszak, szeretet van, hatalmas szeretet, amiben vidáman elúszkálgathat. Szeretet nélkül partra vetett halként megfullad. Fontos neki a partner, akihez ragaszkodhat, akivel őszinte lehet, akinek megmutathatja gyengéit is, aki nem él vele vissza, aki vigaszt jelenthet számára. De ugyanígy fontosak a barátok, akikben megbízhat.

Sérülékeny, finom lélek, könnyen kibillen az egyensúlyából, s akkor tettei kiszámíthatatlanok. Szélsőségekre bármikor képes akár negatív, akár pozitív irányban. Nagyon nehéz ezek miatt együtt élni vele. Fontos neki, hogy funkciót tölthessen be az emberiség szolgálatában. Sokoldalú, igazságos, információgyűjtő, szabadgondolkodó. Megértő és eredeti, vonzzák a szellemi kihívások. Nagy a tudás iránti vágya. Független, idealista, kreatív. Mindent intellektuálisan közelít meg.

Gyűlöli, ha korlátozzák, ötletgazdag, impulzív és szuggesztív. Keresi a sikert. Hol határtalan önfegyelem, hol agresszív megnyilvánulás jellemzi. A gyermekkor hatásai egész életén át befolyásolják. Egyik életfeladata a családja, annak létbiztonságának megteremtése. Elvárja, hogy tetteiért legalább jó szót kapjon. Szokatlanok a módszerei, időnként hajlik a dogmatizmusba. Nem ismer lehetetlent. Őszintesége valódi, de ő becsapható. A csalódás porig sújtja. Feladata elmélyülni és hitet tanulni.

A teljes felnőtté válás 40 éves kora körül következik be. Meg kell tanulnia, hogy ne a másikon keresztül találja meg önmagát. Ne rakja ki az életéből azokat a dolgokat, amik nem illenek be a képbe, hanem dolgozza fel és tanuljon belőlük. Vigyázzon arra, hogy válságos helyzetben keressen segítséget, hogy ne pszichózisba vagy valamilyen szenvedélybe meneküljön. A mélységet valamilyen más úton tapasztalja meg, hogy aztán fel tudjon emelkedni egy magasabb szintre.

Köves Zsuzsanna
asztrológus

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!