Kit nyírjak ki?

Vágólapra másolva!
Délután volt egy kis firkafal, a lakók nagyon várták, hátha kedves üzenetek érkeznek odakintről. No arra ugyan várhatnak...
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

"Milo, Frenki nélkül mi lesz veled? Átadta a tudását?" A deszki srác viccesen és rejtélyesen válaszolt, de azt hiszem, látni fogjuk, hogy mire megy egyedül.

Katka a Frenki hiányát firtató sms-re hosszan válaszolt, a lényeg, hogy nem bánja, ami történt, "megtenném most is, újra". Persze erre rá kellett kérdezni, lesz -e folytatás, a ceglédi lány cáfolt: "Nem lesz más pasi, belefáradtam, igazából férjet keresek." A többiek csóválgatták a fejüket, még csak egy hét múlva lesz 22 éves, és már kifáradt...

Ágica rendületlenül készen volt, Leo karjaiban hullatta könnyeit. "Ágikám ne sírj, megszakad a szív! Borsóleves." - szólt neki egy üzenet, mire a lány hangosan felzokogott. Az édesanyja írt neki. "Megígérem, összeszedem magam, anyukám, úgy hiányzol!" - hüppögte.

Tommyboynak a Párbaj környékén tanúsított viselkedése másnak is feltűnt: "Vigyázzatok a Tomival, nem teljesen tiszta!"

Az osztás ma nem volt túl jelentős: "Leo, most hogy kiirtottál magad körül minden érdekes embert, mit fogsz kezdeni?" A lányok kedvence - egyelőre - viccesen dolgozta fel az üzenetet: körülnézett és megkérdezte a többieket: "Kit nyírjak ki legközelebb?"

Milo még közzétett egy felszólítást: "Kérjük a családtagokat, mindenki írjon nekünk üzenetet!", de már hiába, a tévéjük hamarosan kikapcsolt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről