A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Filmsztárok villája

Vágólapra másolva!
Még el sem hagyták a villát, máris kiugorhattak a tévésztárságból egyes lakók. Filmsztárok lesznek, tudták meg Jáksó Lászlótól.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Korábban a lakók büntetlenül olvashattak, de csak Thomas White és Jáksó László "Büntetlenül" című könyvét. A történet szerint hét szereplőnek néhány óra alatt kellett eldönteni, közülük ki élhet túl egy balul sikerült biológiai kísérletet. Aztán egy szerepjátékban a lakók is eljátszották a történetet, saját nevükkel, tulajdonságaikkal, de színészkedve, párbeszédekben, érvelve maguk mellett, a többiek ellen.

Az a remek hangulatú játék annyira jól sikerült, hogy a szerzők megtekintvén nagy elhatározásra jutottak. Jáksó László ma beköszönt a Villába, és elmondták a lakóknak, hogy annyira tetszett, ahogy eljátszották a történetet, hogy hármuk, Leó, Katka, és Anett szerepet fog kapni a könyvből hamarosan készülő filmben. "Szerződést fogunk veletek aláírni, ha kijöttök!" - jelentette ki.

A lakók egyrészt meglepőnek, másrészt némileg magától értetődőnek tartották a hírt. Anett először magán kívül volt a gyönyörtől, sápítozott, kapkodta a levegőt, aztán magához tért, és elkezdett realistán gondolkodni: "Egy forgatás fél év körülig tart, lehet, hogy a régi munkámat fel kell adnom,pedig sajnálom a főnökömét, aki egyébként egy remek ember.. No de addig is még brutálisabb fogyókúrát fogok folytatni,a filmben már 46 kilósan fogok szerepleni."

Katka is elhitte, hogy ilyen könnyedén színészek lettek, Leó is örült, de rajta ez nem szokott annyira látszani. Milo, és Marcsi visszafogottan gratuláltak, de Ágica osztozott az örömben, Anett főleg Anettal lelkendezett. A szőkeség a kiugrási lehetőséget megköszönte az egyik kamerának is, mire a szkeptikus Tommyboy leintette: "mindent magadnak köszönhetsz, csak annak, hogy itt vagy." Leo mindenesetre kitartott, hogy igenis, a határidőnaplót már most elő kell venni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!